Selçuk'ta hedef Bölgesel Lig

Selçuk'ta hedef Bölgesel Lig

Cumartesi günü Akşehirspor ile play-off mücadelesine çıkacak olan Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler rakibini yenerek BAL Ligi'ne yükselmek istiyor

Konya Süper Amatör Lig'de sezonu Ereğlispor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Selçukspor, cumartesi günü oynayacağı play-off maçı olan Akşehirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Akşehirspor'u yenerek tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'e yükselmenin hesaplarını yapıyor.

ÜNAL İLE ŞAHA KALKTI

Bekir Mehtap'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hakan Ünal'ı getirerek büyük bir çıkışa geçen Selçukspor, haftalardır sürdürdüğü liderliğini Beyşehir deplasmanında kaybettiği 2 puanla Ereğlispor'a devretti. 14 maç yenilgi yüzü görmeyen Selçukspor sadece 2 beraberlik aldı. Rakibinin bay geçtiği haftada Beyşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Selçukspor, bay geçtiği haftada Ereğlispor'un Karapınar Belediyespor'u 4-3 yenmesiyle liderlik koltuğunu rakibine kaptırdı. Son haftada deplasmanda Muhasebe Gençler'i 1-0 yenen Ereğlispor, şampiyonluğunu ilan etti.

SIK SIK MOTİVE EDİYOR

Süper Amatör Lig'de son 2 sezondur kılpayı şampiyonluğu kaptıran Selçukspor, cumartesi günü Akşehirspor'u yenerek bütün sezon boyunca kurduğu hayali gerçekleştirmek istiyor. Sarı-lacivertliler yaptığı antrenmanlarla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Hakan Ünal, karşılaşmanın önemine değinerek futbolcularını sık sık motive ediyor.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Akşehirspor’la oynayacakları maçla ilgili konuşan Selçukspor teknik direktörü Hakan Ünal, “Bizim kadromuz iyi ve maçın ortada geçeceğine inanıyorum. İyi oyunculara sahibim ve şampiyonluk kaçtığında yüzlerindeki üzüntüyü gördüm. Şimdi ise antrenmanlarda kazanma arzusunu görüyorum.  Bu sene maç şansını yakalayamadık. Son dakikalarda gol atamadık şans golü bulamadık ama inşallah bu maçta maç şansı yakalarsak maçı kazanmak istiyoruz.” şeklinde görüş belirtti.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.