Selçuklu'ya nazar değdi

Selçuklu'ya nazar değdi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve grubunda başarılı bir performans ortaya koyan Anadolu Selçukluspor'a nazar değdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve grubunda başarılı bir performans ortaya koyan Anadolu Selçukluspor'a nazar değdi. Yeşil-beyazlı ekip İskenderun Demir  Çelikspor maçında galibiyeti kaçırırken 2 oyuncusunu kaybetti. Yeşil-beyazlı ekibin bir oyuncusu ise trafik kazası geçirdi. Anadolu Selçukluspor 10. haftasında deplasmanda oynayacağı Körfez Futbol Kulübü maçı hazırlıklarına salı günü yaptığı çalışma ile başladı.  Salı günü öğleden sonra Atatürk Stadyumu 2 No'lu futbol sahasında yaptığı tek antrenmanla geride bırakan yeşil beyazlı ekipte sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Semih Türe, İskenderun Demir Çelikspor ile hafta sonunda oynadığı karşılaşmada aldığı darbe ile sakatlanan ve tetkikleri devam eden Abdullah Çoban, yine aynı maçta aldığı dirsek darbesi ile çene kemiğinde çatlama oluşan Yaser Hacımustafaoğlu, ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle sakatlık geçiren Kenan Karışık antrenmana katılmazken, Emre Akdağ ve Feyyaz Belen takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik Direktör Salih Eken ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular dar alanda pas çalışması ve yarı sahada yapılan çift kale maçın ardından açma-germe hareketleriyle antrenman tamamlandı. Anadolu Selçukluspor hazırlıklarını dün kondisyon salonunda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

SELÇUKLU'NUN BAŞI SAKATLIKLARLA DERTTE
Anadolu Selçukluspor'un başı yaşanan sakatlıklarla dertte. Yeşil-beyazlı ekibin geride kalan haftada sahasında oynadığı ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasında iki futbolcusu sakatlandı. Oynanan karşılamanın son dakikalarında rakip takım ceza alanı içinde çenesine aldığı dirsek darbesiyle sakatlanan Yaser Hacımustafaoğlu maç sonunda ambulans ile hastaneye kaldırılarak tetkikleri yapıldığı ve çene kemiğinde küçük bir çatlama tespit edildiği bildirildi. Tedavisine başlanılan Yaser Hacımustafaoğlunun muhtemelen 2 hafta takımdan uzak kalacağı tahmin ediliyor. Aynı karşılaşmanın 39. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyun dışı kalan savunmanın başarılı ismi Abdullah Çoban’ın durumu ise yapılan tetkiklerinin değerlendirilmesinin ardından kesinlik kazanacak. Sakatlıkları devam eden Emre Akdağ ve Feyyaz Belen yapılan ilk çalışmada takımdan ayrı çalıştı. Anadolu Selçuklu ekibi bu saktalıklaklarla uğraşırken takımın başarılı oyuncusu İlhan Aydoğdu da İskenderun Demirçelikspor maçı sonrası Ereğli'de trafik kazası geçirdi. Tecrübeli oyuncu bu kazadan yara alamadan kurtulurken salı günü yapılan çalışmaya katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.