Selçuklu'nun zor virajı

Selçuklu'nun zor virajı

Ligin orta sıralarına demir atan Anadolu Selçukluspor, bugün kendi evinde Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geliyor.

Ligin orta sıralarına demir atan Anadolu Selçukluspor, bugün kendi evinde Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geliyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi 6 haftalık galibiyet hasretini sona erdirmek ve moral bulmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, 15. hafta mücadelesinde bugün kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşa ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan zorlu mücadele saat 13.30'da başlayacak. Anadolu Selçukluspor-Bayrampaşa müsabakasını İlkay Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılığını Mehmet Şengül ve Aykut Onar yapacak.  Karşılaşmanın dördüncü ise Hakemi Cenk Özgümüş. Yeşil-beyazlılarda ilk yarıyı kapatan Yaser Hacımustafaoğlu ile sakatlıkları devam eden Serbay Yağız, Abdullah Çoban ve Feyyaz Belen bugün oynanacak karşılaşmada yerlerini alamayacak.

Son 6 haftadır galibiyete hasret kalan Anadolu Selçukluspor yeni hocası Mevlüt Ataseven ile çıktığı ikinci maçtan üç puanla ayrılarak yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Bayrampaşa sınavı öncesinde temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, 16 puanla ligin 10. sırasında yer alıyor. Ligin alt sıralarından kurtulmanın hesaplarını yapan Bayrampaşaspor ise 12 puanla ligin 13. sırasında yer alıyor. Geride kalan 14 hafta sonunda yeşil-beyazlılar rakip kalelere 12 gol atarken kalesinde ise 12 gol gördü. Konuk ekip Bayrampaşa ise attığı 16 gole karşılık 18 gol yedi.

Ayrıca yeşil-beyazlılar bugün oynanacak Bayrampaşa mücadelesini yönetecek orta hakem İlkay Aydın ile 6. randevuya çıkacak. Geçtiğimiz sezonlarda Konya Şekerspor adı ile mücadele eden yeşil-beyazlılar Aydın ile çıktığı 6 maçtan sadece bir galibiyet çıkartabildi. Temsilcimiz bu karşılaşmalarda iki beraberlik 3'te yenilgi aldı. Anadolu Selçukluspor, geçtiğimiz sezon deplasmanda oynadığı ve Aydın'ın yönettiği Kocaelispor maçını 7-0 kazandı. Yeşil-beyazlılar Aydın ile çıktığı İstanbulspor ve Tepecikspor maçlarından 0-0'lık sonuçlarla ayrıldı. Temsilcimiz yine Aydın'ın yönettiği ve bir başka sezonda oynanan Tepecikspor maçından 3-0' yenik ayrılırken, İstanbulspor ve Fethiyespor'a 1-0'lık sonuçlarla mağlup oldu.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Mevlüt Ataseven, bugün kendi saha ve seyircileri önünde Bayrampaşa ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. 6 haftadır galibiyet alamayan bir takım olduklarını vce bu şanssızlıklarına bugün son vermekten başka bir şey düşünmediklerini ifade eden Ataseven; “Zor bir süreçten geçiyoruz. Üzerimizde uzun süredir kazanamamanın stresi var. Ayrıca sakat futbolcularımızla eksik bir takım görüntüsü içindeyiz. Tüm bu olumsuzlukları geride bırakacak bir galibiyete ihtiyacımız var. Bayrampaşa önünde bunu başarmak istiyoruz. İyi bir ekibiz ve oynadığımız kaliteli futbolu sonuca yansıtmaya çalışacağız. Bunun başarmak için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Bu nedenle tüm Konya'yı ve sevenlerimizi yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan 2. ligde 15 hafta heyecanı dün Beyaz Grup'ta oynanan Altay-Gaziosmanpaspor maçı ile başladı. Bugün oynanacak karşılaşmaların programı ise şöyle: 13.30 Anadolu Selçukluspor-Bayrampaşaspor, 13.30 Eyüpspor-Kırklarelispor, 13.30 Yeni Malatyaspor-Çamlıdere Şekerspor, 13.30 Balıkesirspor-İnegölspor, 13.30 Denizli Belediyespor-Ofspor, 13.30 Kızılcahamamspor-Körfez Futbol Kulübü, 13.30 Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor. Kırmızı Grup Bugün: 13.30 Giresunspor-Sakaryaspor, 13.30 Sarıyer-Faturavizyon Kahramanmaraşspor, 13.30 Tarsus İdmanyurdu-Pendikspor, 13.30 Polatlı BUGŞAS Spor-Nazilli Belediyespor, 13.30 Ünyespor-Hatayspor, 13.30 Çankırıspor-Bandırmaspor, 13.30 Tepecikspor-Bozüyükspor, 13.30 Turgutluspor-İstanbul Güngörenspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.