Selçuklu'nun zor 90'ı

Selçuklu'nun zor 90'ı

Üst üste 5 haftadır galibiyet alamayan Anadolu Selçukluspor, bugün yeni teknik adamı Mevlüt Ataseven ile ilk sınavına çıkıyor. Yeşil-beyazlılar deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 14. haftasında bugün Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Kırklareli Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak. Anadolu Selçukluspor'un Kırklareli deplasmanında oynayacağı zorlu maçı Mardin Bölgesi Üst Klasman hakemi Mehmet Nevzat Adal yönetecek. Adal’ın yardımcılığını Bingöl’den Ersan Anşin ve Batman’dan Çağlar Yıldız yapacak. Maçın 4. hakemi yine Bingöl’den Mehmet Kaftancı.

Ayrıca yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un bugün oynayacağı karşılaşmada görev yapacak olan orta hakem  Mehmet Nevzat Adal, yeşil-beyazlıların bugüne kadar 3 maçını yönetti. Geçtiğimiz sezonlarda Konya Şekerspor adı ile mücadele eden Ahadolu Selçukluspor, Adal ile henüz yenilgi almadı. Temsilcimiz bu maçlarda iki galibiyet bir de beraberlik aldı. Adal ile oynadığı karşılaşmaların tamamını deplasmanda oynayan Anadolu Selçukluspor,  Gaziosmanpaşaspor'u 1-0, Maltepespor'u 1-0 mağlup ederken, Mersin İdmanyurdu ile 0-0 berabere kaldı.
Yeşil-beyazlılar leni teknik adamı Mevlüt Ataseven nezaretinde çıkacağı ilk karşılaşmadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde sezonun ilk yarısını sakatlığı nedeniyle kapatan Yaser Hacımustafaoğlu Kırklareli maçında forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Abdullah Çoban ve Rıdvan Sağlam ise takımla birlikte yapılan çalışmaları düz koşularla tamamladı. Bu futbolcular Kırklareli maçı kadrosunda yer almadı. Ayrıca Mevlüt Ataseven’in raporu doğrultusunda affedilen Kenan Karışık, Ali Kafadar ve Doğan Şahin de takımla birlikte hazırlıklarını tamamladı. Affedilen isimlerin Kırklareli maçında oynayıp oynamayacağı ise yine bugün belli olacak.
Yeni teknik direktör Mevlüt Ataseven ile ilk maçına çıkacak takımızda sakatlığı devam eden Abdullah Çoban, Kırklareli deplasmanına götürülmedi. Hafta içi takım çalışmasına temkinli katılan Rıdvan Sağlam da 18 kişilik kadroda yer almadı. Yeşil-beyazlıların 18 kişilik kadromuzda şu isimler yer aldı: Ahmet Sabri Fener, Mehmet Zeki Uçan, Uğur Bulut, Volkan Fındıklı, Yusuf Akyel, İlhan Aydoğdu, Fikret Topaloğlu, Rifat Erdem, Emre Akdağ, Ali Kafadar, Aykut Uluç, Semih Türe, Ahmet Önay, Kenan Karışık, Adülkerim Kılıç, Serbay Yağız, Serhat Mermer ve Candemir Aktav.

Anadolu Selçukluspor'un bugün deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor karşılaşmasının deplasman giderlerini Konya’lı iş adamı ve Torku Konyaspor’un eski yönetim kurulu üyelerinden  Harun Aydın’ın sahibi olduğu Aydınlar Yedek Parça Otomotiv San.Tic.A.Ş. Üstlendi. Yönetim kurulu, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı bir açıklama ile Harun Aydın ve Aydınlar Yedek Parça Otomotiv San.Tic.A.Ş. çalışanlarına desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Spor Toto 2. Lig'de 4. hafta heyecanı dün Kırmızı Grup'ta oynanan iki maçla başladı. 14. hafta bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak. Karşılaşmaların programı şöyle: Beyaz Grup: Bugün: 13.30 Gaziosmanpaşaspor-Tokatspor 13.30 İskenderun Demir Çelikspor-Kızılcahamamspor 13.30 Körfez Futbol Kulübü-Denizli Belediyespor 13.30 Ofspor-Balıkesirspor 13.30 İnegölspor-Yeni Malatyaspor 13.30 Çamlıdere Şekerspor-Eyüpspor 13.30 Kırklarelispor-Anadolu Selçukluspor 13.30 Alanyaspor-Altay. Kırmızı Grup'ta ise 14. hafta dün oynanan Nazilli Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu, Bozüyükspor-Çankırıspor maçları ile başladı Bugün oynanacak maçlar ise şunlar: 13.30 Bandırmaspor-Ünyespor 13.30 Hatayspor-Polatlı BUGSAŞ Spor 13.30 İstanbul Güngörenspor-Tepecikspor 13.30 Pendikspor-Sarıyer 13.30 Faturavizyon Kahramanmaraşspor-Giresunspor 13.30 Fethiyespor-Turgutluspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.