Selçuklu'nun zor 90'ı

Selçuklu'nun zor 90'ı

İskenderun beraberliği ile liderlik şansını kaçıran Anadolu Selçukluspor, 10. hafta maçında bugün Körfez Futbol Kulübü ile karşı karşıya geliyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evine galibiyetle dönme

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 10. haftasında bugün deplasmanda Körfez Futbol Kulübü ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma Kocaeli İsmetpaşa stadyumunda saat 13:30’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi ulusal hakemlerinden Onur Karabaş yönetecek. Karabaş’ın yardımcılığını Doğuş Darık ve Cüneyt Taner yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ogün Kamacı. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor ile berabere kalarak liderlik şansını kaçıran yeşil-beyazlılar, Körfez deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.
Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu'nun kafile başkanlığında dün Kocaeli'ne giden yeşil-beyazlılar Bal Türk Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Anadolu Selçukluspor'da sarı kart cezalısı Uğur Bulut’un yanı sıra sakatlıkları devam eden Abdullah Çoban, Feyyaz Belen, Semih Türe ve Yaser Hacımustafaoğlu Körfez Futbol Kulübü maçının kadrosunda yer almadı. Teknik adam Salih Eken e 18 kişilik maç kadrosunu belirledi. 18 Kişilik Kadromuz’da şu isimler bulunuyor: “Deniz Yıldırım, Ahmet Sabri Fener, Fikret Topaloğlu, Rifat Erdem, Volkan Fındıklı, Can Demir Aktav, Göktuğ Uzunoğlu, Serbay Yağız, Rıdvan Sağlam, Abdülkerim Kılıç, Serhat Mermer, Kenan Karışık, Yusuf Akyel, Ahmet Önay, Aykut Uluç, Ali Kireç, İlhan Aydoğdu ve Ali Kafadar”

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken,  Körfez Futbol Kulübü maçından mutlak üç puan almaya hedeflediklerini söyledi. İskenderun Demir Çelik maçının telafisini yapmak ve zirve yarışından kopmamak için evlerine üç puanla dönmek istediklerini ifade eden Eken; “İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Bugüne kadar oldukça başarılı bir performans ortaya koyduk. Bunun devamını getirmek ve kaliteli oyunumuzu skora yansıtmak için hızımızı kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Körfez Futbol Kulübü maçı her iki takım içinde kolay olmayacak. Rakibimiz ligin alt sıralarından kurtulmak istiyor. Biz ise zirve savaşına devam etmek istiyoruz. Bunun için her iki ekip içinde zorlu bir mücarele olacak. Ancak gülen taraf biz olmak ve evimize falibiyetle dönmek istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekibiz ve Konya'nın yüzünü ağartmak için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig'e 10. hafta maçlarıyla devam edilecek. 2. Lig'de tamamı bugün saat 13.30'da oynanacak 10. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: Gaziosmanpaşaspor-Yeni Malatyaspor (İstanbul Gaziosmanpaşa) İskenderun Demir Çelikspor-Eyüpspor (İskenderun 5 Temmuz) Körfez Futbol Kulübü-Anadolu Selçukluspor (İsmetpaşa) Ofspor-Bayrampaşaspor (Of İlçe) İnegölspor-Kırklarelispor (İnegöl İlçe) Tokatspor-Kızılcahamamspor (Tokat Gaziosmanpaşa) Altay-Denizli Belediyespor (Alsancak) Alanyaspor-Balıkesirspor (Alanya Oba) Kırmızı Grup: İstanbul Güngörenspor-Tarsus İdmanyurdu (Mimar Yahya Baş) Bozüyükspor-Sarıyer (Bozüyük İlçe) Bandırmaspor-Giresunspor (Bandırma 17 Eylül) Hatayspor-Sakaryaspor (Reyhanlı Tayfur Sökmen) Nazilli Belediyespor Faturavizyon Kahramanmaraşspor (Nazilli İlçe) Tepecikspor-Çankırıspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu) Turgutluspor-Ünyespor (Turgutlu 7 Eylül) Fethiyespor-Polatlı BUGSAŞ Spor (Fethiye İlçe)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.