Selçuklu’nun tek hedefi Play-Off

Selçuklu’nun tek hedefi Play-Off

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda ilimizi temsil eden ve bu ligdeki tek temsilcimiz olan Selçuklu Belediyespor, cumartesi günü saat 14.00te Ankara DSİ ile Play-Off için karşılaşacak

Murat Mercan ve Eren Serkan Kavak hakem ikilisinin yöneteceği ve Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda başlayacak olan karşılaşmayı mavi-beyazlılar kazanırsa Play-Off oynamayı garantileyecek.
Hafta boyu iyi çalıştıklarını ve hiçbir eksiklerinin bulunmadığını dile getiren baş antrenör Recep Albay, “Ankara DSİ ile hayati önem taşıyan bir maça çıkacağız. Hafta boyunca bu maça çok iyi hazırlandık ve dün yaptığımız çalışma ile maç saatini beklemeye başladık. Hiçbir eksiğimiz bulunmuyor. Uzun süredir sakat olan Ekrem de tamamen iyileşti ve bu maçta ona görev vermeyi düşünüyorum. Sezon başında Play-Off gibi bir hedef belirlememiştik, ancak genç oyuncularım eşiğine kadar geldi. Bu saatten sonra diğer rakiplerimiz ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız. Seyircimizin de desteğiyle Ankara DSİ’yi yenip, Play-Off’u garantileyeceğiz. Bize tek galibiyet yetiyor. Evimizde oynayacak olmamız avantaj gibi görünse de, Ankara temsilcisinin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Dikkatli olmak zorundayız. Sadece bir maç kazanmamız bile Play-Off için bize yetecek. Bu maçta seyircimizin yanımızda olmasını istiyoruz. Onların desteğiyle oyuncularımız daha iyi motive olacaktır. Ankara DSİ’yi yenebildiğimiz takdirde, artık Play-Off hazırlıklarına başlayacağız. Takımda herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor. Tam kadro maça çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.