Selçuklu'nun takımları sahaya iniyor

Selçuklu'nun takımları sahaya iniyor

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol, Basketbol ve Futbol takımları hafta sonunda oynanacak maçlar için hazırlıklarını tamamlayarak kampa giriyor.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol, Basketbol ve Futbol takımları hafta sonunda oynanacak maçlar için hazırlıklarını tamamlayarak kampa giriyor. Hentbol takımı bu hafta kendi sahasında oynarken, basketbol ve futbol takımları ise rakipleri ile deplasmanda mücadele edecek.

ARA BİTTİ

Hentbol Süper liginde kupa maçları nedeniyle ara verilen lig maçlarına bu hafta yeniden başlanacak. Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı sahasında Ankara Büyükşehir takımını konuk edecek. Karşılaşma 12 Kasım Cumartesi günü saat: 13:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak. Takımda morallerin yerinde olduğu belirtilirken, hazırlıkların tamamlandığı ve kampa girildiği ifade edildi. Selçuklu geride kalan 6 hafta sonunda 4 puanla 11. sırada yer alırken, Ankara Büyükşehir ise 6 puanla 6. sırada bulunuyor.

ANTALYA'YA GİDECEK

Basketbol Bölgesel Liginde ise sezon bu hafta oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin ilk maçına Antalya deplasmanında çıkacak. Selçuklu'nun rakibi Osmanlı Gençlik takımı olacak. Temsilcimiz rakibi ile 12 Kasım Cumartesi günü saat: 12:00 da Antalya Atatürk Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını tamamlayan Selçuklu Belediyesi Cuma sabahı Antalya'ya hareket edecek.

FUTBOLDA MORALLER İYİ

Selçuklu Belediyesi Futbol takımında ise moraller oldukça iyi. Geçtiğimiz hafta Karapınar Belediyesi karşısında alınan farklı galibiyetin ardından güven kazanan Selçuklu ekibi bu hafta oynayacağı maça yüksek moralle hazırlandı. Selçuklu Belediyesi Futbol takımı 13 Kasım Pazar günü Muhasebe Gençler takımıyla saat: 15:00 da Dumlupınar sahasında karşı karşıya gelecek. Selçuklu Belediyesi ligde geride kalan 3 haftada 4 puan toplayarak 4. sırada yer aldı. Muhasebe Gençler ise 4 puanla 6. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.