Selçuklu'nun kritik haftası

Selçuklu'nun kritik haftası

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol, Basketbol ve Futbol takımları bu hafta birbirinden zorlu maçlara çıkacak.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol, Basketbol ve Futbol takımları bu hafta birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Hentbol takımının bu haftaki rakibi İstanbul Temsilcisi Beykoz Belediyesi olacak. Basketbol takımı ise eleme guruplarındaki ilk maçına Sinop Yıldızları karşısında çıkacak. Futbol takımı ise Muhasebe Gençler karşısında galibiyet arayacak.

HENTBOL GALİBİYETL TANIŞAMADI

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin ikinci yarısında geride kalan haftalarda galibiyet alamazken kötü gidişe bu hafta dur demek istiyor. Selçuklu Belediyesi kendi sahasında İstanbul temsilcisi Beykoz Belediyesi takımını konuk edecek. Zorlu mücadele 11 Şubat Cumartesi günü saat: 13:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak.

BASKET İLK MAÇINA ÇIKACAK

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı Bölgesel ligde gurubunun lider tamamlayarak eleme guruplarına kalmayı başaran takımlar arasında yer aldı. Eleme guruplarında D gurubunda mücadele edecek Selçuklu Belediyesi guruptaki ilk maçına bu hafta sonu çıkacak. Temsilcimiz kendi sahasında Sinop Yıldızları takımı ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda 11 Şubat Cumartesi günü saat: 17:00 da oynanacak. Selçuklu Belediyesi Futbol takımı ise geçtiğimiz hafta oynadığı bol gollü maçın ardından aldığı 3 puanla moral kazanırken bu haftayı da galibiyetle kapatmaya çalışacak. Temsilcimizin bu haftaki rakibi Muhasebe Gençler. Karşılaşma 12 Şubat Pazar günü saat: 13:00 da Dumlupınar stadında oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.