Selçuklu’nun konuğu Beşparmak

Selçuklu’nun konuğu Beşparmak

Hentbol 1. Ligi D Grubunda Play-Off mücadelesi yapan Selçuklu Belediyespor, evinde bugün Peşparmakspor’u ağırlayacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak mücadele 18.00’de başlayacak.

Bugün tek karşılaşmanın oynanacağı ligde yarınki maçların programı ise şu şekilde: Kayseri İl Özel İdaresispor- Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Adana Ral Spor-İstanbul Anafen Koleji, Adana Çukobirlik-51 Niğdespor, Kayseri Atlas Eğitim -68 Aksaray Spor Kulübü
Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi D Grubunda Play-Off mücadelesi yapan Selçuklu Belediyespor geçtiğimiz hafta Niğde 51spor’a yenilerek sıralamada 5. basamağa gerilemişti. Şuana kadar 7 maç oynayan mavi-beyazlı ekip bu maçların 4’ünü kazanırken 3’ünde ise sahadan yenilgi ile ayrıldı.  Selçuklu Belediyespor bu maçlarda 8 puan topladı. Rakip Beşparmakspor ise lig sıralamasında 3. basamakta yer alıyor. Lig 7 maç oynayan Kıbrıs temsilcisi bu karşılaşmaların 5’inden galibiyetle ayrılmasını bildi. 2 maçta ise sahadan eli boş döndü.
Rakiplerini yenmekten başka düşünceleri bulunmadığını belirten mavi-beyazlı takımın baş antrenörü ve Hentbol İl Temsilcisi Hasan Bakar, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığımız Niğde mağlubiyetini evimizde oynayacağımız Beşparmak maçında telafi etmek istiyoruz. Şanssız sonuçlar aldık ve Play-Off şansımızı zora soktuk. Ne var ki, bu şans tamamen kaybolmuş değil. İyi oynuyor ama, sonuca gidemiyoruz. Rakibimiz de bundan önce yenildiğimiz takımlar kadar güçlü. Şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz, çünkü bundan böyle puan kaybına tahammülümüz olmadığını biliyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Taraftarlarımızın da desteğiyle kazanıp, Play-Off iddiamızı devam ettirmekten başka düşüncemiz bulunmuyor. Genç oyuncularımız, bunu başaracak güçte. Selçuklu Belediyespor, bu sezon olmasa bile gelecek sezon mutlaka Süper Lig’e yükselecektir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.