Selçuklu'da son rötuşlar

Selçuklu'da son rötuşlar

Üst üste oynadığı 4 maçta 11 puan kaybeden Anadolu Selçukluspor, Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarını dün tamamladı

Bugün kampa girecek olan yeşil-beyazlılarda tek hedef kazanarak kötü gidiye dur demek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 13. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarını dün tamamladı. Geçtiğimiz gün öğleden sonra Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı 2 Nolu futbol Saha'da yaptığı tek antrenmanla geride bırakan yeşil-beyazlılarda sakatlıkları devam eden ve ilk yarıyı kapatan Yaser Hacımustafaoğlu ve belinden sakatlanan Serbay Yağız antrenmana katılmadı. İlk bölümde takımla çalışan ve yaklaşık 2 hafta sonra takıma katılması beklenen Abdullah Çoban ise takımdan yaptığı koşu çalışması yaptı. Teknik Direktörü Salih Eken ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular yarı sahada taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise tam sahada çift kale maç yapıldı. Çalışma açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
Hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamlayan Anadolu Selçukluspor, bugün tesislerinde bir araya gelerek kampa girecek ve Çamlıdere maçını beklemeye başlayacak. Yeşil-beyazlılar, evinde oynayacağı maçı kazanarak moral bulmak ve kötü gidişe dur demek istiyor. Sakatlığı nedeniyle tedavisine başlanılan Serbay Yağız’ın durumu belirsizliğini korurken, kart cezalımız Yusuf Akyel’da Çamlıdere Şekerspor karşılaşmasında oynayamayacak. Yeşil-beyazlılarda Ahmet Sabri Fener, İlhan Aydoğdu ve Rıdvan Sağlam ise 3 ‘er sarı kart ile sınırda yer alıyor.
HAKEM ÖZKAN ÇELİKER
Spor Toto 2. Lig'de 13. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Anadolu Selçukluspor’un yarın Çamlıdere Şekerspor karşılaşmasını Özkan Çeliker yönetecek. Çeliker’in yardımcılıklarını Özmen Atalay ve Osman Gökhan Bilir yapacaklar. Maçın 4. hakemi ise Ulaş Aksoy. 2. Lig'de tamamı saat 13.30'da başlayacak maçlarda görevli hakemler şunlar: Bugün: Bayrampaşaspor-Kırklarelispor: Burak Astar Balıkesirspor-Körfez Futbol Kulübü: Levent Aktan Tokatspor-Alanyaspor: Onur Karabaş Yarın: Anadolu Selçukluspor-Çamlıdere Şekerspor: Özkan Çeliker Denizli Belediyespor-İskenderun Demir Çelikspor: Murat Orhan Kızılcahamamspor-Gaziosmanpaşaspor: Hakan Akmısır Eyüpspor-İnegölspor: Ekrem Gerginci Yeni Malatyaspor-Ofspor: Bayram Başkan.Kırmızı Grup: Bugün: Polatlı BUGSAŞ Spor-Bandırmaspor: Emre Altun Ünyespor-Bozüyükspor: Serhad Ürkmez Giresunspor-Pendikspor: Özgür Bayır Sarıyer-Nazilli Belediyespor: İlkay Aydın Yarın: Tarsus İdmanyurdu-Hatayspor: Ali Şükrü Beldüz Sakaryaspor-Faturavizyon Kahramanmaraşspor: Volkan Şeker Çankırıspor-İstanbul Güngörenspor: Eser Birinci Tepecikspor-Fethiyespor: İbrahim Bülbül.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken,  Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile tamamladıklarını söyledi. Zorlu maçı kazanıp üç puan almak ve taraftarları mutlu etmek istediklerini ifade eden Eken; “Ligin zirvesi için mücadele eden bir ekip görüntüsünde iken aldığımız kötü sonuçlarla bir anda gerilere düştük. Birkaç haftadır önemli eksiklerimiz var. Maç öncesi golcümüz Yaser’de sakatlandı ve ilk yarının kalan maçlarında bizimle olamayacak. Takımın içinden kalan haftalar için yeni bir santrafor çıkarıp eksikliği kapatmaya çalışacağız. Yarın kendi saha ve seyircimiz önünde kazanarak her şeyden önce moral bulmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı yarın oynayacağımız zorlu maça davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.