Selçuklu'da iki hedef var

Selçuklu'da iki hedef var

Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı Antrenörü Hasan Bakar, "Ekinci yarı iyi bir performans göstererek ligde tutunmak istiyoruz. Bunun yanında yanında genç oyuncularımızı oynatarak Türk hentobluna kazandırmak istiyoruz" dedi

Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı, mücadele ettiği Erkekler Süper Lig'inde ligin ilk yarısını 12.sırada tamamladı. Ligin en genç kadrosuna sahip olan temsilcimiz; çıktığı 13 maçta 2 galibiyet alırken 11 kez ise sahadan boynu bükük ayrıldı. Rakip ağlara 371 sayı atan Selçuklu Belediyesi, kalesinde ise 410 sayı gördü. Merhaba Gazetesi'ne sezonun ilk devresini değerlendiren Selçuklu Belediyesi Antrenörü Hasan Bakar, sezonun iyi yarısında daha iyi bir performans göstereceklerini ifade etti.

ŞANSSIZLIK YAŞADIK

Erkekler Süper Lig'inde kritik karşılaşmaları kazanamadıklarını dile getiren antrenör Hasan Bakar, "Ligde kritik maçlar oynadık. Bu maçlarda başa baş mücadele etmemize rağmen kazanmayı başaramadık. Sahada birçok şanssızlıklar yaşadık. İkinci yarı telafi edeceğiz. Ligin ikinci yarısında sakatlıklarımızın düzelmesiyle daha iyi bir noktada olacağımıza inanıyorum.Oyuncularımızdan Berkay omzundan sakatlık geçirmiş ve ameliyat olmuştu. Berkay takımımızın önemli oyuncularından birisi. Çalışmalara başladı. Ligin ikinci devresine yetişecek. Onun da gelmesiyle birlikte kadromuz biraz daha iyi olacak" sözlerini kullandı

BÜYÜK BÜTÇELER HARCIYORLAR

Ligin en genç ve en az yabancı oyuncusu olan takımın Selçuklu Belediyesi olduğunu kaydeden antrenör Hasan Bakar, "Ligin en genç ve en az yabancısı olan takımıyız. Ligdeki birçok takımda 13-14 tane yabancı oyuncu var. Büyük bütçeler harcıyorlar. Biz genç oyuncularımızla yola devam edeceğiz" dedi.

AMAÇ LİGDE TUTUNMAK

Amaçlarının ligde tutunmak ve genç oyuncuları hentbol camiasına kazandırmak olduğunu belirten Bakar, "İkinci yarı iyi bir performans göstererek ligde tutunmak istiyoruz. Bunun yanında bir hedefimiz daha var. Ligde tutunmanın yanında genç oyuncularımızı oynatarak hentbol camiasına kazandırmak istiyoruz. Şu anda bizim takımımızda oynamayıp birçok takımda oynayan oyuncularımız var" şeklinde görüş belirtti.

HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı'nda öne çıkan bazı oyuncuların izlendiği belirten Hasan Bakar,  şu sözleri kullandı : "Oyuncularımızı Türk hentboluna kazandırmaya devam edeceğiz. Şu anda Durmuş Ali ligde en çok gol atan oyuncu. Bazı oyuncularımızın izlendiğine dair haberler geliyor. Bunlar bana göre söylenti. Oyuncularımızı isteyen varsa herkese kapımız açık."

ÜNVANIMIZI KORUMAK İSTİYORUZ

Takımı sıfırdan alarak bu günlere getirdiğini belirten Hasan Bakar, şöyle konuştu: "Bu takım sıfırdan bu günlere geldi. Şu anda Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı, Türkiye'de en iyi alt yapıya sahip konumda olan bir takım. Bu ünvanımızı korumak istiyoruz. İlkokul 3.sınıfa giden çocuklarla buraya kadar geldik. 5 Türkiye Şampiyonluğu yaşadık. Kendi öz kaynakları ve yetiştirdiği oyuncularla 5 Türkiye Şampiyonluğu yaşayıp ilk kez Süper Lig'e çıkan ilk takımız."

ASKF'YE TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz günlerde Konya Amatör Spor Kulüpleri'nin Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı'nı yılın takımına layık görmesiyle ilgili teşekkür eden Bakar, "Az önce belirttiğimiz gibi sıfırdan bugünlere geldi. Bize bu ödüle layık gören Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na ve Federasyon Başkanı Remzi Ay'a teşekkür ediyoruz. Selçuklu Belediyesi Türkiye'de başarısı görünmeyen bir kulüp. Üst üste 5 şampiyon yaşayıp gençlerle Süper Lig'e çıkan tek takım. İlerleyen yıllarda inşallah daha nice ödüller alırız. Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı'nın bu günlere gelmesinde; Selçuklu Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Atay ile Selçuklu Belediyespor Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya'nın büyük emekleri var. Bize her koşulda destek oldular. Kendilerine şahsım ve oyuncularım adına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.