Selçuklu yerinde saydı

Selçuklu yerinde saydı

Kırıkkale yenilgisi ile galibiyet hasretini 6 maça taşıyan Anadolu Selçukluspor, 16 puanda kaldı ve ligin 10. sırasındaki yeri değişmedi. Yeşil-beyazlılar Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarına bugün başlıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 14. haftasında Kırklarelispor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar yeni teknik adamı ve affedilen futbolcuları ile kazanmak için gittiği Kırklareli'nde umduğunu bulamadı ve 5 haftalık galibiyet hasretini 6'ya çakırdı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla 16 puanda kaldı ve ligin 10. sırnasındaki yeri değişmedi. Ev sahibi ekip Kırklarelispor ise bir taraftan moral buldu ve bir diğer taraftan da tırmanışa geçti. Puanını 21 yapan Kırklareli, ligin de 7. sırasına yerleşti.  

Kırıkkale'den evine moralsüz dönen yeşil-beyazlılar ligin 15. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşaspor'u konuk edecek. Dünü izinli geçiren Anadolu Selçukluspor, zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Ligin ilk yarısını kapatan Yaser Hacımustafaoğlu, bugün yaılacak antrenmana katılmayacak. Sakatlıkları devam eden ve Kırıkkale deplasmanına götürülmeyen Abdullah Çoban ve Rıdvan Sağlam ise bugün yapılacak idmana katılacaklar. Yapacakları düz koşu ile günü tamamlacak olan futbolcuların Bayrampaşa maçında forma giyip giyemeyecekleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig'de 14. hafta heyecanı tamamlandı. Beyaz Grup'ta İnegölspor, Kırmızı Grup'ta ise Polatlı Bugsaşspor lider durumda bulunuyor. Haftaya lider giren İnegölspor, ligin güçlü ekiplerinden Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçı İngöl, uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 kazandı ve puanını 27'ye çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. Ofspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Balıkesirspor, puanını 26'ya çıkardı ve ikinci sıradan takibini sürdürdü. Yeni Malatyaspor'un yenilgisinin ardından Kızılcahamam'ı 2-0 mağlup eden İskenderun Demir Çelik, puanını 22 yaptı ve ligin 3. sırasına yerleşti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 14. hafta maçları tamamlandı. Alınan sonuçlar şu şekilde: Kırklarelispor 1–0 Anadolu Selçukluspor Gaziosmanpaşaspor 1–4 Tokatspor İskenderun Demir Çelikspor 2–0 Kızılcahamamspor Körfez Futbol Kulübü 1–1 Denizli Belediyespor Ofspor 1–2 Balıkesirspor İnegölspor 2–1 Yeni Malatyaspor Çamlıdere Şekerspor 0–0 Eyüpspor Alanyaspor 3–0 Altay. Ligde 15. hafta müsabakalarının programı ise şu şekilde 9 Aralık 2012 Pazar Saat 13:30 Anadolu Selçukluspor-Bayrampaşaspor Altay-Gaziosmanpaşa Balıkesirspor-İnegölspor Denizli Belediyespor-Ofspor Eyüpspor-Kırklarelispor Kızılcahamamspor-Körfez Futbol Kulübü Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor Yeni Malatyaspor-Çamlıdere Şekerspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.