Selçuklu takımları istediğini aldı

Selçuklu takımları istediğini aldı

Selçukyu Belediyespor; basketbol ve futbol takımları rakiplerini mağlup ederken hentbol takımı ise Trabzon deplasmanından puanla döndü

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü takımları bu hafta oynadıkları maçlardan istediği sonuçları almayı başardı. Basketbol ve futbol takımları rakiplerini mağlup ederken hentbol takımı ise Trabzon deplasmanından puanla döndü. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü takımları hafta sonu oynanan maçlardan arzu ettiği puanları alarak döndü. Basketbol takımı İstanbul deplasmanında rakibi Beylikdüzü'nü 63-62, Futbol takımı ise Çatalhüyük Çumra'yı 4-0 mağlup etti. Hentbol takımı ise zorlu Trabzon deplasmanında rakibi ile 31-31 berabere kalarak bir puan aldı.

POTADA 2. GALİBİYET SEVİNCİ

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı yükselme gurubu maçlarının ikincisinde İstanbul deplasmanında Beylikdüzü Belediyesi takımı ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve heyecanı yüksek mücadele sonunda rakibini 63-62 yenmeyi başaran Selçuklu ikinci maçından da galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmanın ilk periyodu 15-13 Selçuklu'nun üstünlüğü ile sona ererken ilk yarı sonunda da 30-27 ile önde olan taraf konuk takım Selçuklu Belediyesi'ydi. Mücadelenin üçüncü çeyreği yüksek tempoda ve oldukça heyecanlıydı. Beylikdüzü takımı öne geçebilmek için büyük gayret gösterse de ev sahibi takım buna izin vermedi ve üçüncü çeyrek 48-48 ile sona erdi. Son periyotta yeniden öne geçen Selçuklu Belediyesi üstünlüğünü maç sonuna kadar korumayı bildi ve maçı 63-62 kazanarak guruplarda ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

HENTBOL TRABZON'U ELİNDEN KAÇIRDI

Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 18. haftasında Trabzon deplasmanında mücadele etti. Zorlu rakibi karşısında oldukça iyi oynayan sonuna kadar mücadele eden Selçuklu Belediyesi ilk yarıyı 18-15 önde kapatmayı başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında son anlara kadar skor avantajını elinde tutan konuk takım son dakikalarda üstünlüğünü elinden kaçırdı. Karşılaşma 31-31 beraberlikle sona ererken her iki takımda birer puana razı oldu.

FUTBOL SERİYE BAĞLADI

Selçuklu Belediyesi Futbol takımı Süper gurubun 16. haftasında Çatalhüyük Çumra Belediyesi takımı ile karşı karşıya geldi. Geride kalan haftalarda rakiplerini farklı mağlup etmeyi başaran Selçuklu Belediyesi Çumra karşısında aynı sonuca ulaştı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelenin son bölümlerinde büyük heyecan yaşandı. İzleyenler maç bu şekilde sonuçlanır düşüncesindeyken 60. dakikada Celalettin Selçuklu Belediyesi'ni öne geçiren golü attı. Dakika 80 de Fatih ve Dakika 83 de Ahmet skoru 3-0'a taşıdı. Mücadelenin son dakikasında Celalettin bir gol daha bularak kendisinin ikinci takımının dördüncü golüne atarken Selçuklu Belediyesi maçı 4-0 kazanmayı başardı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.