Selçuklu takımları deplasmana çıkıyor

Selçuklu takımları deplasmana çıkıyor

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı bu hafta Yozgat deplasmanında Bozokspor karşısında, Futbol Takımı ise Kulu deplasmanında galibiyet arayacak.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı bu hafta Yozgat deplasmanında Bozokspor karşısında, Futbol Takımı ise Kulu deplasmanında galibiyet arayacak. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol ve Futbol takımları bu hafta rakipleri deplasmanda karşılaşacaklar. Hentbol takımı Yozgat'ta Bozokspor ile mücadele ederken, Futbol takımı Kulu'da Kulu Belediyespor ile oynayacak.

Türkiye Hentbol Süper Liginde yer alan Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligde istediği sonuçları almakta zorlanırken bu hafta oynayacağı Yozgat Bozokspor karşısında galibiyet alarak kötü gidişe son vermek istiyor. Ligin 12. haftasında Bozokspor ile karşı karşıya gelecek Selçuklu Belediyesi geride kalan 11 hafta da 9 yenilgi ve 2 galibiyet ile 4 puan toplayarak 11 sırada yer aldı. Yozgat temsilcisi Bozokspor ise geride kalan haftalarda 4 galibiyet 7 yenilgi ile topladığı 8 puanla 10. sırada bulunuyor. Her iki takım içinde önem taşıyan zorlu mücadele 17 Aralık Cumartesi günü saat: 13:00 da Bozok Spor Salonunda oynanacak.

Futbol da hedef çıkışı sürdürmek

Selçuklu Belediyesi Futbol takımı mücadele ettiği süper gurupta aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Geride kalan haftalarda aldığı farklı skorlarla taktir toplayan Selçuklu Belediyesi Kulu deplasmanından da galibiyet alarak çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor. Selçuklu Belediyesi 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 14 puan toplayarak 20 puanlı Ereğlispor'un ardından 2. sırada bulunuyor. Kulu Belediyesi ise 7 maçta 1 galibiyet ve 6 mağlubiyetle topladığı 3 puanla 10. sırada yer alıyor. Kulu Belediyesi ile Selçuklu Belediyesi arasındaki mücadele 18 Aralık Pazar günü saat: 13:00 da Kulu stadında oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.