Selçuklu Körfez seferinde

Selçuklu Körfez seferinde

10. hafta maçında oynayacağı Körfez Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını tamamlayan Anadolu Selçukluspor, Kocaeli yolculuğuna bugün çıkıyor. Yeşil-beyazlılarn tek hedefi evine falibiyetle dönmek

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve grubunda başarılı bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 10. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Körfez Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Geçtiğimiz gün öğleden sonra Teknik direktör Salih Eken nezaretinde Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu 2 nolu futbol sahasında sağanak yağış altında gerçekleştirilen antrenmanımıza tedavisi süren Semih Türe ve izinli olan Uğur Bulut dışında tüm futbolcular katıldı. Abdullah Çoban, Feyyaz Belen ve Yaser Hacımustafaoğlu takımdan ayrı koşu çalışması yaptılar. Koşu çalışması ile başlayan antrenman ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada pas çalışması ile devam etti. Antrenmanımız tam sahada yapılan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
Yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş ile birlikte Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu Yönetim kurulu üyesi Muammer Yaralı’da izledi. Yeşil-beyazlıların Körfez Futbol Kulübü ile deplasmanda oynanacağı karşılaşmada sarı kart cezalısı Uğur Bulut ile birlikte sakatlıkları süren Feyyaz Belen, Semih Türe, Abdullah Çoban ve Yaser Hacımustafoğlu forma giyemeyecek. Anadolu Selçukluspor hazırlıklarını dün Cumhuriyet futbol sahasında 2 Nolu futbol sahasında yapktığı antrenmanla tamamladı. Temsilcimizde Kocaeli yolculuğu bugün başlayacak.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig'de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig'de tamamı 11 Kasım Pazar günü saat 13.30'da oynanacak 10. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: Beyaz Grup: Gaziosmanpaşaspor-Yeni Malatyaspor: Burak Astar İskenderun Demir Çelikspor-Eyüpspor: Levent Aktan Körfez Futbol Kulübü-Anadolu Selçukluspor: Onur Karabaş Ofspor-Bayrampaşaspor: Ali Karatutlu İnegölspor-Kırklarelispor: Emre Altun Tokatspor-Kızılcahamamspor: İlkay Aydın Altay-Denizli Belediyespor: Eser Birinci Alanyaspor-Balıkesirspor: Serkan Tokat -Kırmızı Grup- İstanbul Güngörenspor-Tarsus İdmanyurdu: Özkan Çeliker Bozüyükspor-Sarıyer: Volkan Şeker Bandırmaspor-Giresunspor: Harun Yücedağ Hatayspor-Sakaryaspor: Ekrem Gerginci Nazilli Belediyespor-Faturavizyon Kahramanmaraşspor: Alper Ulusoy Tepecikspor-Çankırıspor: Murat Orhan Turgutluspor-Ünyespor: Bayram Başkan Fethiyespor-Polatlı BUGSAŞ Spor: Bülent Birincioğlu
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken,  Körfez Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamladıklarını söyledi. Tek hedeflerinin evlerine galibiyetle dönerek zirve savaşını sürdürmek olduğunu ifade eden Eken; “Bugüne kadar oldukça başarılı bir performans ortaya koyduk. Bunun devamını getirmek ve kaliteli oyunumuzu skora yansıtmak için hızımızı kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Körfez Futbol Kulübü maçı her iki takım içinde kolay olmayacak. Rakibimiz ligin alt sıralarından kurtulmak istiyor. Biz ise zirve savaşına devam etmek istiyoruz. Bunun için her iki ekip içinde zorlu bir mücarele olacak. Ancak gülen taraf biz olmak ve evimize falibiyetle dönmek istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekibiz ve Konya'nın yüzünü ağartmak için çaba göstereceğiz” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.