Selçuklu Çankaya önünde

Selçuklu Çankaya önünde

Basketbol Ligi A Grubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor, bugün Çankaya Üniversitesi’ni konuk edecek. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda mücadele eden ilimizin tek temsilcisi Selçuklu Belediyespor, bugün Çankaya Üniversitesi’ni konuk edecek. Grubun 6. sırasında bulunan rakiplerini yenerek iddialarını sürdürmek istediklerini belirten mavi-beyazlı takımın başantrenörü Recep Albay, “Selçuklu Belediyespor’un sezon başında çok yüksek hedefler koymadığını, bu sezon sadece deneyim kazanmak istediğini söylemiştim. Genç bir kadroya sahip olmamız, sanırım bir avantaj oldu ve çok iyi bir seri yakaladık. Bu duruma gelmişken, ayağımıza kadar gelen fırsatı tepmek istemiyoruz. Her takımın birbirini yenebildiği grubumuzda, yarınki (bugünkü) rakibimiz Çankaya Üniversitesi alt sıralarda yer alsa da sonuçta Ankara takımı. Ne yapacağı hiç belli olmaz. O nedenle, sabırlı bir oyunla ve rakibi hafife almadan mücadele etmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum, zaten beklenmedik bir başarı yakalayan onlar” dedi.
Selçuklu Belediyespor-Çankaya Üniversitesi basketbol müsabakası bugün saat 15.00’te Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda başlayacak. Mavi-beyazlılarda sakatlığı devam eden Ekrem’in dışında eksik bulunmuyor. Müsabakayı Ekin Kurt ve Sadık Kaya hakem ikilisi yönetecek.
HETBOLCULAR NİĞDE’YE GİDİYOR
Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi D Grubunda ilimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı 51 Niğdespor maçı için bugün öğleden sonra Niğde’ye gidecek. Play off iddiası taşıyan temsilcimiz bu maçı kazanarak, hem geçen hafta aldığı Çukobirlik yenilgisini telafi etmek hem de iddiasını sürdürmek istiyor. Niğde’de Nahita Otel’de konaklayacak olan mavi-beyazlı takımın başantrenörü ve Hentbol İl Temsilcisi Hasan Bakar, “Bizim için çok önemli bir maç. Rakibimizi yenmekten başka çaremiz yok, çünkü bu sezon play off oynamak istiyoruz. Oyuncularımın yaş ortalaması çok düşük olsa da, geçen sezondan bu yana bir hayli deneyim kazandılar. Adana’da aldığımız yenilgiyi, inşallah Niğde karşısında telafi edeceğiz.
Niğde de bizim gibi iddialı bir takım ama, onların iddialı olması bizi ilgilendirmiyor. Galip gelmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Konyalı sporseverler dualarını eksik etmesin” dedi. 51 Niğdespor-Selçuklu Belediyespor hentbol müsabakası yarın saat 12.00’de Niğde Spor Salonunda başlayacak. Temsilcimizde sakatlığı süren Seyit Ali bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Önceki gün aniden hastalanan Zeyd’in tedavisi ise sürüyor. Bu oyuncunun oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.