Selçuklu Belediye Bingöl'ü ağırlıyor

Selçuklu Belediye Bingöl'ü ağırlıyor

Erkekler Hentbol 1. Ligi A Klasman Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, bugün kendi salon ve seyircisi önünde Bingöl Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Erkekler Hentbol 1. Ligi A Klasman Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, bugün kendi salon ve seyircisi önünde Bingöl Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Selçuk Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 11.00'de başlayacak. Zorlu mücadeleyi Antalya ve Aksaray bölgesi hakemlerinden Haluk Dökmez ve Berkan Dökmez yönetecek. 7 puanla ligin 8. sırasında yer alan mavi-beyazlılar, evinde kazanmanın ve yukarılara doğra tırmanmanın hesaplarını yapıyor. 3 puanla ligin 11. sırasında bulunan Bingöl Belediyespor ise ligin altından kurtulmak istiyor.

Selçuklu Belediyespor geçtiğimiz hafta deplasmanda Amasya Taşova takımı karşısında aldığı yenilgi ile üst üste iki haftayı mağlubiyetle kapattı. Selçuklu Belediyespor'un genç takımı Bingöl maçını kazanarak ligde rahat bir nefes almak istiyor. Hentbol 1. Ligi A Klasmanı'nda bu haftanın maç programı şöyle: Artvin 7 Mart-Adana Çukobirlik, Yıldız Teknik-Sinop Eğitim Spor, Anafen-Koleji Atatürk Üniversitesi, Göztepe-Amasya Taşova, Selçuklu Belediyespor-Bingöl Belediyespor.

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, kendi salon ve seyircileri önünde kazanarak moral bulmak istediklerini söyledi. Ligin 11. haftasında  Amasya Taşova karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade eden Aksoy; “Kendi evimizde oynayacağımız Bingöl maçında bunun telafisini yapmak istiyoruz. Genç ve kaliteli bir kadromuz var bunu başaracağımızı düşünüyorum. Ligni lilerleyen haftalarında alacağımlız iyi sonuçlarla üst sıralara doğru tırmanacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.