Selçuklu basketbolda hazırlıklar sürüyor

Selçuklu basketbolda hazırlıklar sürüyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurupta mücadele edecek olan Selçuklu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurupta mücadele edecek olan Selçuklu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Potada lBölgesel Ligler 3 Kasım tarihinde start alırken, mavi-beyazlılar hazırlık maçları ile eksiklerini gidermeye çalışıyor. Türkiye Basketbol Federasyonu erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Grupta mücadele edecek olan Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımı 3 Kasım tarihinde başlayacak olan lig hazırlıklarına devam ediyor.

Çalışmalarını Selçuklu Belediyespor tesislerinde yapan mavi-beyazlılar hafta sonlarında hazırlık maçları yaparak eksiklerini gidermeye çalışıyor. Selçuklu Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu Aksaray'a giderek hazırlık maçı oynadı ve mücadeleyi kazanarak lig öncesi olumlu işaret verdi. Ligde ilk karşılaşmayı kendi saha ve seyircisi önünde Adanaspor ile oynayacak olan Selçuklu Belediyespor, 1 milyon TL üzerinde harcama yapılarak kurulan Adanaspor karşısında galibiyet almak için hesap yapıyor. Bu sezon büyük harcamalar yapılarak kurulan iddialı takımların yer aldığı ligde geçtiğimiz yıldan daha başarılı bir performans sergilemek istediklerini belirten Selçuklu Belediyespor yönetimi, takımlarının bunu başaracak güce ve kadroya sahip olduğunu söyledi.
Yöneticiler, antrenör ve sporcularına bu güvenlerinin tam olduğunu ifade ederek sezona en iyi şekilde hazırlık yaptıklarını vurguladı. Selçuklu Belediyespor Yönetimi ayrıca kulübe destek olan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a da teşekkür ederek, bu sezon ligde Konya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirttiler. Selçuklu Belediyespor'un mücadele edeceği Erkekler Bölgesel Basketbel liginde yer alan ekipler şöyle: Selçuklu Belediyespor, Adanaspor, Adana Elit Gençlik, Ankara Üniversitesi, Kıbrıs Fastbreak, Kayseri Üniversiteler Gençlik, Gaziantep Zirve Üniversitesi ve Niğde Gençlikspor. Selçuklu Belediyespor ligin ilk haftasında adanaspor'u konuk ederken, ligin ikinci haftasında deplasmanda Ankara Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.