Selçuklu Alanya virajında

Selçuklu Alanya virajında

Anadolu Selçukluspor ligin 7. haftasında bugün Alanyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma Atatürk Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanarak çıkışını sürdürmek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor ligin 7. haftasında bugün Alanyaspor'u konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'de başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi ulusal hakemlerinden Murat Özcan yönetecek. Özcan'ın yardımcılığını Emir Fatih Akbulat ve Salim Şanlıer yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Demir.

Geçtiğimiz gün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına son noktayı koyan yeşil-beyazlılar, dün yeniden bir araya gelerek kampa girdi ve zorlu karşılaşmanın saatini beklemeye başladı. Takımda sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Serbay Yağız Semih Türe ve Doğan Şahin son yaılan antrenmana katılmadı. Bu futbolcuların Alanya karşısında forma giyip giyemeyecekleri maç saati öncesinde belli olacak.

Zorlu hafta öncesinde bugün karşı karşıya gelecek olan Anadolu Selçukluspor ve Alanyaspor'un ligdeki puanları aynı. 9 puanda olan temsilcimizin rakibi Alanyaspor'dan averajla bir sıra üstte bulunuyor. Geride kalan 6 hafta sonunda Anadolu Selçukluspor, 2 galibiyet, 3 beraberlik birde mağlubiyet aldı. Alanyaspor ise 3 galibiyet, üçde mağlubiyet aldı. Alanya'nın henüz beraberliği bulunmuyor. Temsilcimiz Selçuklu, 6 haftada 7 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 kez da kalesinde ol gördü. Alanyaspor ise 8 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü.

2.LIGDE 7. HAFTA HEYECANI BUGÜN

Spor Toto 2. Lig'e 7. hafta maçlarıyla devam edilecek. 2. Lig'de tamamı bugün oynanacak ve saat 15.00'de başlayacak 7. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: İnegölspor-Ofspor (İnegöl İlçe) Çamlıdere Şekerspor-Körfez Futbol Kulübü (Bağlum Belediye) Kırklarelispor-İskenderun Demir Çelikspor (Kırklareli Atatürk) Bayrampaşaspor-Gaziosmanpaşaspor (Mimar Yahya Baş) Anadolu Selçukluspor-Alanyaspor (Konya Atatürk) Eyüpspor-Altay (Eyüp) Yeni Malatyaspor-Tokatspor (Malatya İnönü) Balıkesirspor-Kızılcahamamspor (Balıkesir Atatürk). Kırmızı Grup: Nazilli Belediyespor-Hatayspor (Nazilli İlçe)Pendikspor-Bandırmaspor (Pendik) Faturavizyon Kahramanmaraşspor-Bozüyükspor (Kahramanmaraş 12 Şubat) Sakaryaspor-İstanbul Güngörenspor (Sakarya Atatürk) Giresunspor-Fethiyespor (Giresun Atatürk) Sarıyer-Turgutluspor (Yusuf Ziya Öniş) Tarsus İdmanyurdu-Tepecikspor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) Polatlı BUGSAŞ Spor-Çankırıspor (Polatlı İlçe)

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken: Haftalar ilerledikçe takımların güç durumu ve oyuncu kalitelerinin ortaya çıkmaya başladığını söyledi. Önümüzdeki birkaç hafta içinde ligin daha da oturacağını ve takımların gücü ölçüsünde yerini bulacağını ifade eden Eken; “Bizim amacımız bu ligde sezonu iyi bir yerde bitirebilmek. Şu anda lig sıralamasında bulundukları yerden memnun olmadığını kaydeden Salih Eken “Benim oyuncu kardeşlerimin kalitesine yakışır bir yerde değiliz. Onlar bunun çok daha iyisini yapabilecek güç, yetenek ve futbol bilgisine sahipler. Haftalar ilerledikçe daha iyi yerlerde olacağız. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz. Alanyaspor maçının seyir açısından güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum. Alanyaspor iyi bir takım. Üç galibiyetle 9 puan topladılar. Konya’da kazanmak isteyecekler. Bizde bu maçı kazanıp Alanyaspor’un puan olarak önünde yer almak için çalışacağız. Konya’da seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz. Bu gün tribünlerden onlarında vereceği destekle kazanarak çıkışımızı sürdürmenin hesaplarını yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.