Selçuklu 2. Lige koşuyor

Selçuklu 2. Lige koşuyor

Bölgesel Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Selçuklu Belediyespor, kalan dört haftada tek galibiyet aldığı takdirde play off’u garantileyecek.

Sezona deneyim kazanmak amacıyla başladıklarını, ancak oyuncularının özverisi sayesinde şu anda play-off’un eşiğinde olduklarını belirten mavi-beyazlı takımın deneyimli baş antrenörü Recep Albay, “Bizim sezon başındaki hedefimiz, sık sık belirttiğim gibi deneyim kazanmaktı. Ancak, oyuncularım özverili oynayıp aldıkları galibiyetlerle bu hedefi play off’a çevirdi. Orada ne kadar başarılı olabiliriz, şu an itibariyle bir şey söyleyemem. Tek söyleyebileceğim Belediye Başkanımız ve yönetim kurulumuz olağanüstü destek veriyor. Bu desteklerinden dolayı kendilerin teşekkür ederim. Tek maç kazandığımız takdirde play off’u garantileyeceğiz. Anadolu Basket karşısında zorlansak da, yine kazanmasını bildik. Şimdi Aksaray ile deplasmanda oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Elimizden geleni yapıp, bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.
Selçuklu Belediyespor’da uzun süredir sakat olan Ekrem de, tamamen iyileşti. Bu oyuncu şans verildiği takdirde 68 Aksaray ile oynanacak maçta forma giyebilecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.