Selçuk zirvede kalmak istiyor

Selçuk zirvede kalmak istiyor

Hafta sonu deplasmanda Best Balikesirspor'a konuk olacak Torku Selçuk Üniversitesi rakibini yenerek liderliğini devam ettirmek istiyor. Sarı-mavili ekip zorlu maçın hazırlıklarını moralli şekilde sürdürüyor

T2BL'de lider olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu oynayacağı Best Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda antrenör Ajlan Kavasoğlu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren sarı-mavili ekip zorlu deplasmandan galibiyetle ayıralarak zirvede kalmanın hesaplarını yapıyor. Ligde bugüne kadar oynadığı 9 maçın 8'ini kazanarak başarılı bir performans ortaya koyan Torku Selçuk Üniversitesi bu sezon BEKO Basketbol ligine yükselmek istiyor. Sorunsuz yoluna devam sarı-mavili ekip hafta sonunda ligin güçlü ekiplerinde Best Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Balıkesir temsilcisi geride kalan haftada Maliye Milli Piyango'ya 72-61 yenildi. Sıralamada 7. basamakta bulunan Best Balıkesirspor oynadığı 9 maçta 5 galiyibet 4 yenilgi aldı. Maliye Milli Piyango maçında rakibi karşısında 39 rubaund,14 asist 4 top çalma ve 11 top kaybi istatistiği ile oynadı.
Torku Selçuk Üniversitesi ise Pi  Koleji karşısında 36 rubaund 21 asist 10 top çalma ve 7 top kaybı istatistiği ile oynadı. Balıkesir temsilcisi kadrosunda Yunus Akçay,Alparslan Uruk Alp Timuçn Yener gibi tecrübeli oyuncular barındırıyor. Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ajlan Kavasoğlu, bundan sonraki haftalarda daha üst seviyerlede, daha üst gruplara oynayan takımlarla zorlu maçlara çıkacaklarını söyledi. Pi Koleji karşılaşmasının bu anlamda herkesin oynaması açısından önemli bir karşılaşma olduğunu ifade eden Kavasoğlu; “Skoru düşünmeden oyun içerisinde, rakip kim oursa olsun doğru işleri yapma uğraşı içirnde olduk. Sonucu önemsemeden yapmak istedğimiz şeyleri oyuna yansıtmaya çalıştık. Bizim için önemli olan oydu.
Maçlarda az süre alan oyuncularımız için önemli bir sınav oldu” diye konuştu. Ligin 10.hafta maçları ise 30 Kasım Cumartesi günü başlayacak. Sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ise 1 Aralık Cumartesi günü Best Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu haftanın maçları ise şöyle: Pİ Koleji-Gelişim Koleji, Pertevniyal-Başkent Gençlik, İzmir  Büyükşehir Belediyesi-Bandırma Kırmızı, Best Balıkesir Basketbol-Torku Selçuk Universitesi, Trabzonspor Basketbol-Maliye Milli Piyango, İstanbulspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yeşilgiresun Belediye-Darüşşafaka, Akhisar Belediye-Final Gençlik, Mackolik.com Uşak Universitesi-Vestel.

TRABZONDA HALİL ÜNER İSTIFA ETTİ

Lige şampiyonluk umutları ile başlayan Trabzonspor'da antrenör Halil Üner istifa etti.Halil Üner, bordo-mavili kulübün internet sitesinden istifasına ilişkin yayımlanan açıklamada, öncelikle Trabzonspor camiasına görev süresi içerisinde kendisine gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı teşekkürlerini sunduğunu belirtti.Beko Basketbol Ligi'ne çıkarmayı amaçladıkları takımın arzu ettiği seviyeye ulaşamamasının kendisini derinden üzdüğünü ifade eden Üner, ''Bu durumun sorumluluğunu taşıyan ve bedel ödemesi gereken tek kişi benim. Önümüzde bulunan 25 maçlık uzun maratonda inşallah ödediğim bu bedel ve üzüntü boşa gitmez. Takımımızın yeniden layık olduğu Beko Basketbol Ligi'ne dönmesini dilerim. Tüm oyuncuları ve camiayı bu hedef için mücadeleye davet ediyorum'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.