Selçuk Üniversitesi moral kaybetti

Selçuk Üniversitesi moral kaybetti

Türkiye Erkekler basketbol Ligi B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 16. haftasında lider TED Ankara Kolejliler’e karşı aldığı yenilgiye üzülüyor.

Son haftalarda iyi bir çizgi yakalayan ve zirve yarışından kopmamak için lider TED Kolejliler’i evinde mağlup etmek isteyen sarı-mavililer aldığı bu yenilgi ile puanını 25’e çıkardı ve ligin 5. sırasında yer aldı. Lider TED ise 31 puanla zirvedeki yerini korudu.
TB2L’nin lider ekibi Optimum TED Ankara Kolejlileri evinde ağırlayan temsilcimiz Selçuk Üniversitesi zorlu ve çekişmeli maçta beklenen mücadeleyi veremedi. Büyük çekişme ve heyecana sahne olan maça Caner, Hakan, Fırat, Ahmet, Alican, Brian, Melih, Mustafa, Cihad, Mehmet, Azizcan, Kaan kadrosu ile çıkan sarı-mavililer özellikle ilk periyot da ortaya koyduğu mücadele göz doldurdu.
Zorlu rakibine 60-69 mağlup olan temsilcimiz dünü dinlenerek geçirdi. Selçuk Üniversitesi Lig’in 17. haftasında deplasmanda İstanbul Spor ile arşı karşıya gelecek. Sarı mavililer önümüzdeki cumartesi günü İstanbul’da oynanacak olan maçın hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile başladı. Önemli bir eksiği bulunmayan sarı-mavililer, haftanın ilk çalışmasına moralsiz başladı. Selçuk Üniversitesi’nin hedefi zorlu deplasmandan evine galibiyetle dönerek yeniden moral bulmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak. Sarı-mavili temsilcimiz Üniversite’nin bu hafta sonu karşı karşıya geleceği İstanbul Spor, 22 puanla 9. sırada yer alıyor.
VALİ DOĞAN MAÇTAYDI
Torku Selçuk Üniversitesi Optimum TED Ankara Kolejliler maçını izleyen vali Aydın Nezih Doğan salonu üzgün terk etti. Konya’nın tüm sorunları ile yakından ilgilenen ve şehrin tanıtımından kalkınmasına her konuda bizzat var olan Vali Aydın Nezih Doğan hafta sonundaki zorlu maçta Torku Selçuk Üniversitesine destek vermek amacı ile tribündeydi. Karşılaşmayı baştan sona büyük bir dikkatle takip eden Vali Nezih Aydın Doğan Üniversitenin ve Konya’nın basketbol sporunda daha başarılı olabilmesi için yönetim bazında daha büyük projelerle güçlü olunması gerektiğini ifade etti. Kulüp Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut ise tüm basketbol camiası ve sporseverler adına Vali Doğana ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.