Selçuk telafi peşinde

Selçuk telafi peşinde

Lig'de ki 2. yenilgisini geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı Maliye karşısında alan sarı-mavililer 12. hafta maçında bugün Gelişim Koleji ile karşılaşacak. Maç saat 16’da başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitespor bugün 12. hafta karşılaşmasında Gelişim Koleji’yle kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz haftayı deplasmanda Maliye karşısında aldığı yenilgiyle kapatan ve liderliği rakibine kaptırarak üçüncü sıraya gerileyen sarı-mavililer, bugünkü maçı kazanarak hem bu yenilgiyi telafi etmek hem de yeniden zirve şansı yakalamak istiyor. Maliye maçının ardından ara vermeden hazırlıklarına başlayan ve dün yaptığı çalışmayla hazırlıklarına nokta koyan ekibimizde önemli bir eksik bulunmuyor.


Kampüs 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak maçı Çetin Artan, Ozan Gönen ve Ayhan Baykara hakem üçlüsü yönetecek. Maliye karşısında alınan yenilginin şokunu yaşadıklarını belirten Torku Selçuk Üniversitespor Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Ligdeki en zorlu rakibimiz Maliye’ye karşı üstünlük sağlayamadık. Bunda kötü hakem triyosunun da etkisi oldu tabiki. Ama bu yenilgiye takılıp kalmayacağız. Konuk edeceğimiz Gelişim Koleji maçını kazanarak yeniden bir seri yakalamak istiyoruz. Tüm taraftarımızı salona davet ediyorum” dedi.

Türkiye Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun 12. haftası dün oynanan Pİ Koleji–Vestel ve Fiberabeton İstanbulspor-Final Gençlikmaçlarıyla başladı. Ligde bugün 7 maç oynanırken, lider Maliye Milli Piyongo, İzmir deplasmanında İzmir Büyükşehir Belediyesiile saat 14:00’da karşı karşıya gelecek. Akhisar Belediyesi-Başkent Gençlik, Maçkolik.com Uşak Üniversitesi–Darüşşafaka, Yeşilgiresun Belediye-Bandırma Kırmızı ve Pertevniyal-Trabzonspor Basketbol maçlarıyla 12. hafta tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.