Selçuk Maliye'ye hazır

Selçuk Maliye'ye hazır

Torku Selçuk Üniversitesi Cumartesi günü sahasında ligin güçlü ekiplerinden Maliye Milli Pyiango ile karşılaşacak sarı-mavili ekip zorlu maçın hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor


Basketbol 2. Liginde oynadığı 10 maçın 9'nu kazanarak sıralamada zirvede yer alan Torku Selçuk Üniversitesi Cumartesi günü 11. maçına çıkacak. Zorlu maçta ligin iddialı ekiplerinden Maliye Milli Piyango ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını südüren sarı-mavili ekip karşılaşmadan galip ayrılarak istikrarını devam ettirmek istiyor. 3 sezondur Beko Basketbol liginin kapısından dönen Torku Selçuk Üniversitesi bu sezon bu hayalini gereçeğe çevirmek istiyor.

Lige Ajlan Kavasoğlu yönetiminde iyi bir başlangıç yapan ve art arda aldığı galibiyetlerle dikkatlari üzerine çeken sarı-mavili ekip bu başarısını sezon sonuna taşımak istiyor. Torku Selçuk'un bu haftaki rakibi Malliye Milli Piyango takımı sıralamada 4. basamakta yer alıyor.Ligin tecrübeli ekiplerinden olan Ankara temsilcisi oynadığı 10 maçta sadece 2 yenilgi aldı. Ligde iddialı olduğunu aldığı sonuçlarla gösteren Maliye Milli Piyango ekibi geride kalan haftada Trabzonspor Basketbol'u 93-88 yendi.
Maliye kadrosunda Zachary Darnell Graham ve Derek Rolland Williams gibi başarılı iki yabancı oyuncu barındırıyor. Graham 10 maçta attığı 169 sayı ile takımın en skorer oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor. Williams ise 10 maçta yaptığı 48 asist ile takımın asist kralı konumunda.Maliye ekibinin 2 yabancısı dışında Hakan Yapar takımın ribaund ve blok lideri konumunda. Torku Selçuk Üniversitesi Cumartesi günü oynayacağı zorlu Maliye maçında bu 3 isim sahadaki yerlerini alacak.

Türkiye 2. Basketbol Liginde sezonun 11. haftası yarın oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Ligin 11. haftasında oynanacak olan maçlar şöyle: Gelişim Koleji-Best Balıkesir Basketbol, Final Gençlik-Mackolik.com Uşak Universitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Pİ Koleji, Vestel-Fibrabeton İstanbulspor, Başkent Gençlik-Yeşilgiresun Belediye, Trabzonspor Basketbol-İzmir Büyükşehir Belediyespor, Maliye Milli Piyango-Torku Selçuk Universitesi, Bandırma Kırmızı-Pertevniyal, Darüşşafaka-Akhisar Belediye.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.