Selçuk İstanbul seferinde

Selçuk İstanbul seferinde

Cumartesi günü İstanbul deplasmanında grubun dişli takımlarından İstanbulspor ile karşılaşacak olan sarı-mavililer yarın sabah THY’nin tarifeli uçağı ile galibiyet için uçacaklar

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B grubunda üst sıralarda ki kendisine avantajlı bir yer bulabilmek için artık kaybetmek istemeyen Torku Selçuk Üniversitesi yarın sabah THY’nin tarifeli uçağı ile İstanbul’a gidiyor.
Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır ile Kafile Başkanı Hasan Özdemir yapılan son çalışmalarda takımda ki hırs ve isteğin bu zorlu maç öncesi kendilerine umut verdiğini söyleyerek ‘İstanbulspor maçı her iki takım içinde çok önemli. Bizim gibi ev sahibi takımda sahaya kazanmak için çıkacak. İstanbulspor özellikle ligin ikinci yarasında iyi bir hava buldu. Saha ve seyirci avantajını kullanarak maçı kazanmak isteyecekler. Ancak biz sporcularımıza güveniyoruz. Son Antep deplasman maçında olduğu gibi takım eğer gerçekten kazanmak isterse bu sporcuların yenemeyeceği bir takım yok’ dediler. Öte yandan Cumartesi sabahı da çok sayıda yönetim kurulu üyesinin İstanbul’a giderek takımında yanında olacakları bildirildi.
Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın sözcüsü Güven Öten İstanbul deplasmanında ki bu maçın da son derece zorlu geçeceğine dikkat çekerek ‘Lider karşısında aldığımız yenilgiyi unuttuk artık önümüzde daha da zorlu maçlar. Hafta sonu deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağız. Rakibimiz İstanbulspor bizim gibi ikinci tur maçlarında iyi bir yer bulabilmek için özellikle son haftalarda başarılı bir çıkış yakaladı. Cumartesi günkü maç her iki takım içinde çok zor olacak. Biz takım olarak bunun bilincindeyiz. Teknik heyet ve sporcularımızda TED kolejliler karşısında alınan yenilginin üzüntüsü içerisindeler. Bunu telafi edebilmek için İstanbul’da ki maçı kazanmaktan başka bir sonucu düşünmüyoruz. Yine Yönetim Kurulu olarak çok sayıda yönetici arkadaşımız bu maça giderek takımın yanında olacak. Takımda şu an için sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.