Selçuk İstanbul önünde

Selçuk İstanbul önünde


Selçuk Üniversitesi Lig’in 17.haftasında bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta lidere boyun eğen temsilcimiz, evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Zeyyad Baykara Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmada İsmail Keser, İsmail Tarkan Tuser ve Cem Cengiz hakim triosu görev yapacak. Yeniden BEKO Basketbol ligine dönebilmenin mücadelesini veren Selçuk Üniversitesi, evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Yeniden zirve yarışına ortak olmak isteyen temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Hazırlıklarını tamamlayarak dün sabah İstanbul’a giden Torku Selçuk Üniversitesi, akşam saatlerinde de ter idmanı yaparak maç saatini beklemeye çekildi.
Geçtiğimiz hafta sahasında lider Optimum TED’e yenilerek 2 maçlık galibiyet serisine son veren Torku Selçuk Üniversitesi, son haftaların formda ekibi İstanbul Spor’u deplasmanda devirerek yeniden galibiyetle tanışmak istiyor. Sarı-mavili temsilcimizde eksik oyuncu bulunmazken, sporcular camiaya galibiyet sözü verdi. Bu zorlu maçta Üniversitespor yönetimi de tribündeki yerini alarak takıma destek verecek.
İki takım içinde zor bir maç olacağını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Altar Tunçkol, İstanbul’dan galibiyetle döneceklerini söyledi. Hafta boyunca iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Tunçkol, “TED maçında kaza yaptık. İstanbul Spor’u mağlup ederek bu kazayı telafi etmek ve zirve yarışını sürdürmek istiyoruz. Sporcularıma güveniyorum. İyi bir oyun sergileyeceklerine ve bize galibiyet hediye edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.
Sarı-mavili ekibin Kafile Başkanı Hasan Özdemir, zor maç öncesi takımın moral kondisyonunun çok iyi olduğunu ifade ederek; “Ligin sondu yaklaştıkça her maç son derece kritik ve zorlu geçiyor. İstanbulspor’da bizim gibi ligi üst sıralarda tamamlayarak Play-Off için avantaj elde etmek arzusunda. Ancak arka arkaya kazandığımız maçların ardından geçen hafta sahamızda ki performansımız bizler gibi sporcularımızı da üzmüş durumda. Biz yönetim olarak takımımıza güveniyoruz. Bu maçı kazanarak yeniden iyi bir çıkış yalayacağımıza inanıyorum” dedi. Öte yandan çok sayıda Torku Selçuk Üniversitesi yönetim kurulu, takımı İstanbul deplasmanında yalnız bırakmadı. Bir çok yöneticinin dün hava yolu ile İstanbul’a akın ettiği açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.