Selçuk hedef büyüttü

Selçuk hedef büyüttü

Selçuk Üniversitesi basketbol takımı yöneticileri Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbeli ziyaret etti. Derebağ, Pazartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesinde liste çalışmalarımız sürüyor dedi

Torku Selçuk Üniversitesi basketbol takımı yöneticileri Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Kulüp Başkanı Yunus Derebağ’ın yanı sıra yöneticiler Ahmet Özen, Yavuz Tezcan, Gökhan Çelik, Hakan Faydasıçok, Bahadır Dilek, Mevlüt Şimşek ve Hasan Alım katıldı. Rektör Gökbel ile bir süre görüşen ve genel kurul öncesinde liste çalışmaları hakkında bilgi veren yöneticiler yaklaşık yarım saatlik görüşmenin ardından rektörlük binasından ayrıldılar.
Torku Selçuk Üniversitesi’nin yaklaşan genel kurulu öncesinde değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Yunus Derebağ, “Pazartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesinde liste çalışmalarımız sürüyor. Mevcut yönetim kurulumuzu bu işe gönül verecek değerli arkadaşlarımızla desteklemek istiyoruz. Sayın Rektörümüz de bugüne kadar olduğu gibi desteği yineledi. Yeni döneme yeni bir heyecanla ve en önemlisi şampiyonluk hedefiyle girmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Başkan Derebağ, Torku Selçuk Üniversitesi’nin faaliyetlerini Konyaspor çatısı altında sürdüreceğine ilişkin haberlere de açıklık getirerek, “Böyle bir girişim şimdilik söz konusu değil. Biz üniversitenin desteği, işadamlarımızın taşın altına elini sokması ve şehirle bütünleşerek daha büyük hedefler peşinde koşmak adına planlamalarımızı yapıyoruz” diye konuştu.
Öte yandan 3 sezondur Beko Basketbol Ligini kıl payı kaçıran Torku Selçuk Üniversitespor’da hoca sorunu Aziz Bekir ile anlaşarak çözdü. Darüşşafaka ve Kepez takımlarını çalıştıran deneyimli antrenörler her konuda anlaşmaya varıldığı resmi imzaların kongre sonrasında atılacağı öğrenildi. Üniversitespor’un önümüzdeki sezon ise hangi ligde yer alacağı henüz kesinleşmedi. Beko Basketbol Liginden çekilmesi gündemde olan kulüplerin haberini dört gözle bekleyen ekibimizde, transfer çalışmaları da durumun netleşmesinden sonra yapılacak. Aziz Bekir 1970 Bosna Sarajevo doğumlu. Esas adı Adis Beciragiç olan antrenör Türk vatandaşlığına geçtikten sonra bu ismi aldı. Aziz Bekir Türkiye’deki basketbol hayatına 1993-94 yılında PTT’ye transfer olarak başladı. 3 sezonu burada oynayan Bekir 1996-97 sezonunda Ülker’e transfer oldu ve burada 2 sezon basketbol oynadı.
Selçuk Üniversitesi Pazartesi günü yapılacak Genel Kurul sonrasında yeni sezon çalışmalarına başlanacak. İlk olarak iç transfer masaya yatırılacak, ardından dış transfere ağırlık verilecek. Sarı-mavililerde, oluşturulacak güçlü bir yönetimin ardından yeni sezon için düğmeye basılacak. Alınan bilgiye göre sarı-mavili yöneticilerin ilk olarak iç transfer konusunu masaya yatıracakları öğrenildi. İçte kalması istenilen oyuncularla tek tek görüşülecek ve anlaşma olması halinde sözleşme yenilenecek. Temsilcimiz, iç transferin tamamlanmasıyla birlikte dış transfere yönelecek.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.