Selçuk göz kamaştırıyor

Selçuk göz kamaştırıyor

Ligin zirvesinde fırtına gibi esen Torku Selçuk Üniversitesi, güçlü rakiplerini bir bir geride bırakmaya devam ediyor.

Lig’in zirvesinde fırtına gibi esen Torku Selçuk Üniversitesi, güçlü rakiplerini bir bir geride bırakmaya devam ediyor. Genç Telekom’u evinde mağlup eden yeşil-beyazlılar, Gaziantep maçının hazırlıklarına bugün başlıyor

 

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligin 27. haftasında lig 3.’sü Genç Telekom’u konuk etti. Lig’de fırtına gibi esen ve şampiyonluk yolunda emin adımlar atan sarı-mavililer, güçlü rakibi Genç Telekom’u 73-67 mağlup etti. Selçuk Üniversitesi, Lig’de bulunduğu konum ile birlikte iyi bir performans ortaya koyan Genç Telekom karşısında aldığı galibiyetle önemli rakiplerinden birini daha geride bırakmış oldu. sarı-mavililer aldığı bu galibiyetle puanını 49’a çıkardı ve ligin zirvesindeki yerini korudu. Genç Telekom ise puanını 47 yaptı ve 3. sıradan takibini sürdürdü. Lig’de 2. sırada bulunan Optimum TED Ankara Kolejliler ise Pertevniyal’i 85-58 mağlup ederek puanını 49 yaptı ve takibini sürdürdü.

Dünü dinlenerek geçiren Selçuk Üniversitesi, ligin 28. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, 3 Mart Cumartesi günü oynanacak zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Sarı-mavililerde, sakatlığı devam eden ve Genç Telekom maçını yetiştirilemeyen Erdem Türetken’in tedavisine devam ediliyor. Başarılı oyuncu büyük ihtimalle Gaziantep maçına yetişebilecek. Ayrıca Genç Telekom maçında serum ile forma giyen İsmail’in ise bu maça kadar daha iyi bir duruma gelmesi bekleniyor.

Haftanın açılış maçında Gelişim Koleji evinde konuk ettiği Gamateks PAÜ’yü 80-70 mağlup etmişti. Geçtiğimiz gün oynanan maçlarda ise Selçuk Üniversitesi evinde konuk ettiği Genç Telekom’u 73-67 yenerek liderliğini korudu. Optimum TED Ankara Kolejliler de Pertevniyal’ı 85-58 yendi ve zirve takibine devam etti. Günün son maçında ise Maliye Milli Piyaongo, Akhisar Belediyesi’ni 110-80 yendi. Ligin 27. haftası dün oynanan Uşak Üniversitesi Belediyespor-Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Garanti Koza İstanbulspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Tire Belediye-Başkent Gençlik maçları ile sona erdi. Ligde geçtiğimiz hafta başında oynanan maçlar ve alınan sonuçlar şu şekilde: Tenis Eskrim Dağcılık: 68 Darüşşafaka: 63 İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 82 Orman: 72 Vestel: 89 Final Gençlik: 69 Selçuk Üniversitesi: 73 Genç Telekom: 67 Optimum TED Ankara Kolejliler: 85 Pertevniyal: 58 Maliye Milli Piyango: 110 Akhisar Belediye: 80.

Öte yandan Ligin 28. haftası 2 Mart Cuma günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Zorlu haftanın programı ise şöyle: Final Gençlik-Tenis Eskrim Dağcılık, Genç Telekom-İstanbul Büyükşehir Belediye, Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Tire Belediye, Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Maliye Milli Piyango, Başkent Gençlik-Garanti Koza İstanbulspor, Orman-Vestel, Pertevniyal-Gelişim Koleji, Gaziantep Büyükşehir Belediye-Selçuk Üniversitesi, Akhisar Belediye-Optimum TED Ankara Kolejliler, Darüşşafaka-Uşak Üniversitesi Belediyespor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.