Selçuk Gelişim önünde

Selçuk Gelişim önünde

Selçuk Üniversitesi bugün İzmir deplasmanında orta sıralardaki Gelişim Koleji ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarıya galibiyetle başlayan temsilcimiz Gelişim maçını kazanarak iyi bir seri yakalamak istiyor

Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda zirve mücadelesi veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün 13. hafta maçında Gelişim Koleji ile karşı karşıya gelecek. Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Zorlu maçta Serkan Sert, Serkan Gürtuna ve Kerem Baki’den oluşan hakem üçlüsü düdük çalacak. Önceki gün kulüp Başkanı Kürşat Turgut yönetiminde İzmir’e giden Üniversite hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Sezonun ikinci devresine seyircisi önünde aldığı İTÜ galibiyetiyle başlayan Torku Selçuk Üniversitesi, bugünkü karşılaşmadan da mutlu ayrılarak 2’de 2 yapmak istiyor. Sarı-mavili takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmazken, son transfer Aziz Can da kadroya dahil edildi. Dün yaptığı ter idmanının ardından maç saatini beklemeye çekilen sarı-mavili temsilcimizde moraller yerinde. Üniversite yönetimi de bugünkü maçta tribündeki yerini alarak takımına güç verecek.
İzmir deplasmanına kazanmak için geldiklerini söyleyen Torku Selçuk Antrenörü Altar Tunçkol, “Ligin ikinci yarısı her zaman zor geçer. Bu nedenle kolay maç yok. Gelişim Koleji ligdeki konumu gereği maça kazanmak için çıkacak. Bizim de zirveden kopmamak adına kazanmamız gerekiyor. İki ekip içinde zor bir maç olacak. Oyuncularıma güveniyorum. Ellerinden geleni yapıp, yüzümüzü güldüreceklerine inanıyorum” diye konuştu.
TB2L’DE 13. HAFTA PROGRAMI
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin 13. haftasında oynanacak maçların programı açıklandı. TB2L’de haftanın açılışı, A Grubu takımlarından FMV Işık ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında, bugün 13.00’de oynanacak mücadeleyle yapılacak. B Grubu’nun ilk karşılaşması ise aynı gün saat 14.00’de Tenis Eskrim Dağcılık ve Optimum TED Ankara Kolejliler arasında oynanacak. Yarınve pazar günü oynanacak maçlarla devam edilecek olan ligde, iki gruptaki toplam 12 karşılaşmanın kapanışında ise 17 Ocak Pazartesi saat 18.00’da, Genç Telekom ile Genç Banvitliler karşı karşıya gelecek. TB2L B Grubu’nda haftanın programı şu şekilde: Bugün:  14.00 Tenis Eskrim Dağcılık - Optimum TED Ankara Kolejliler (Abdi İpekçi Spor Salonu) 14:30 Gelişim Koleji - Torku Selçuk Üniversitesi (Gelişim Koleji Spor Salonu) 17:45 Hacettepe Üniversitesi - Akhisar Belediye (Hacettepe Üniversitesi Spor Salonu) Yarın:  15:00 İTÜ Kalebodur - Beykoz (İTÜ Ayazağa Spor Salonu) 16:00 Gaziantep BŞB - İstanbulspor (Kamil Ocak Spor Salonu) 16:00 Kepez Belediye - Başakşehir (Kepez Belediyesi Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.