Selçuk galibiyete gitti

Selçuk galibiyete gitti

İstanbulspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Torku Selçuk Üniversitesi, bugün İstanbul’a gidiyor. Geçtiğimiz hafta lidere evinde boyun eğen temsilcimizin tek hedefi galibiyetle dönmek

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bugün hava yolu ile İstanbul’a giden temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Evine mutlaka galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan temsilcimizde sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor.
Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır ile Kafile Başkanı Hasan Özdemir yapılan son çalışmalarda takımda ki hırs ve isteğin bu zorlu maç öncesi kendilerine umut verdiğini söyleyerek; “İstanbulspor maçı her iki takım içinde çok önemli. Bizim gibi ev sahibi takımda sahaya kazanmak için çıkacak. İstanbulspor özellikle ligin ikinci yarasında iyi bir hava buldu. Saha ve seyirci avantajını kullanarak maçı kazanmak isteyecekler. Ancak biz sporcularımıza güveniyoruz. Son Antep deplasman maçında olduğu gibi takım eğer gerçekten kazanmak isterse bu sporcuların yenemeyeceği bir takım yok” dediler. Ayrıca yarın sabah da çok sayıda yönetim kurulu üyesinin İstanbul’a giderek takımında yanında olacakları bildirildi.
ÜNİVERSİTE’DEN BORSAYA ZİYARET
Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesi Spor kulübü Başkanı Prof. Kürşat Turgut Başkan Kaleyi ziyaret ederek kulübün çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Kürşat Turgut ile yönetim kurulu üyesi Uğur Özteke KTB Başkanı Uğur Kaleli’yi ziyaret ettiler. Torku Selçuk Üniversitesi yöneticileri Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kaleli’yi ziyaret ederek Konya basketbolunun bulunduğu durum ve geleceği ile ilgili olarak görüşlerini ilettiler. Selçuk Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut Konya’nın tanıtımında ve vizyonunda sporda Konyaspor’dan sonra Torku Selçuk Üniversitesi’nin bu görevi yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Borsa Başkanı Uğur Kaleli ise çiftçi ve üreticinin yanı sıra şehrin her platformuna imkanlar ölçüsünde ulaşmaya çalıştıklarını söyleyerek Konya’nın tanımı için herkesin yanında olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.