Selçuk Balıkesir önünde

Selçuk Balıkesir önünde

Ligin zirvesinde yoluna devam eden Torku Selçuk Üniversitesi bugün Balıkesir temsilcisi Best Balıkesir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-mavililerin hedefi galibiyetle dönmek

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün Best Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Serkan Sert, Sencer Yılmaz ve Murat Amaç hakem üçlüsü yönetecek. Temsilcimizde zorlu maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Torku Selçuk Üniversitesi, Balıkesir’den de 2 puanla dönerek yerini korumayı hedefliyor. Sarı-mavili oyuncular camiaya galibiyet sözü verirken, “İyi bir çıkış içindeyiz. Balıkesir’i devirerek bu çıkışı devam ettirmek ve liderliğimizi korumak istiyoruz” dediler.

Ligde her maçın birbirinden zorlu olduğunu ifade eden Torku Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Ajlan Kavasoğlu, yine kritik bir deplasmana çıkacaklarını söyledi. Balıkesir’in ligdeki konumunun kendilerini aldatmaması gerektiğini belirten tecrübeli teknik adam, “Haftalar ilerledikçe maçların zorluk derecesi artıyor. Balıkesir bulunduğu yerden kurtulmak ve üst sıralar için bizim maça büyük önem veriyor. Bizde aynı şekilde yerimizi korumak adına kazanmak zorundayız. Bu nedenle iki ekibi de zorlu bir maç bekliyor ama kazanan tarafın biz olacağımızı umuyorum” dedi.

Ligde bugüne kadar oynadığı 9 maçın 8'ini kazanarak başarılı bir performans ortaya koyan Torku Selçuk Üniversitesi bu sezon BEKO Basketbol ligine yükselmek istiyor. Sorunsuz yoluna devam sarı-mavili ekip hafta sonunda ligin güçlü ekiplerinde Best Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Balıkesir temsilcisi geride kalan haftada Maliye Milli Piyango'ya 72-61 yenildi. Sıralamada 7. basamakta bulunan Best Balıkesirspor oynadığı 9 maçta 5 galiyibet 4 yenilgi aldı. Maliye Milli Piyango maçında rakibi karşısında 39 rubaund,14 asist 4 top çalma ve 11 top kaybi istatistiği ile oynadı. Torku Selçuk Üniversitesi ise Pi  Koleji karşısında 36 rubaund 21 asist 10 top çalma ve 7 top kaybı istatistiği ile oynadı.

Zorlu haftanın maçları ise şöyle: Pİ Koleji-Gelişim Koleji, Pertevniyal-Başkent Gençlik, İzmir  Büyükşehir Belediyesi-Bandırma Kırmızı, Best Balıkesir Basketbol-Torku Selçuk Universitesi, Trabzonspor Basketbol-Maliye Milli Piyango, İstanbulspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yeşilgiresun Belediye-Darüşşafaka, Akhisar Belediye-Final Gençlik, Mackolik.com Uşak Universitesi-Vestel.

10.HAFTA HEYECANI BAŞLADI

Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun 10. haftası dün Ankara’da oynanan Pi Koleji, Gelişim koleji maçıyla başladı. Ligin zirve ortaklarından Torku Selçuk Üniversitesi bugün Best Balıkesir Basketbol ile deplasmanda karşılaşırken, Darüşşafaka ise son 4 maçını kazananYeşilgiresun Belediyesi’ne konuk olacak. Haftanın kapanış maçı ise yarın Mackolik.com Uşak Üniversitesi ile Vestelspor arasında saat 15:00’de oynanacak. Zorlu haftanın programı isöe şöyle: Bugün:Akhisar Belediye-Final Gençlik Akhisar Belediye Spor Salonu 15:00 Pertevniyal-Başkent Gençlik Ahmet Cömert 16:00 İzmir Büyükşehir Belediyesi-Bandırma Kırmızı Celal Atik 16:00 Best Balıkesir Basketbol-Torku Selçuk Üniversitesi Kurtdereli 16:00 Yeşilgiresun Belediye-Darüşşafaka 19 Eylül Spor Salonu 17:00 İstanbulspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zeyyad Baykara 17:00 Trabzonspor Basketbol-Maliye Milli Piyango Hayri Gür 17:00 Yarın: Mackolik.Com Uşak Üniversitesi-Vestel Atatürk 15:00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.