Selçuk Antep’e gitti

Selçuk Antep’e gitti

Selçuk Üniversitespor deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için dün Konya’dan ayrıldı.

TB2L B grubunda mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu deplasmanda oynayacağı maç için dün Konya’dan ayrıldı. Sabah yapılan çalışmanın ardından Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ve Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu’nun kafile başkanlıklarında şehirden ayrılan takımda tek hedef Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden rövanşı alabilmek.
20’nin üzerinde yönetim kurulu üyesinin de takımı yalnız bırakmayacağı bu maç ile ilgili olarak genel bir değerlendirme yapan Kulüp Genel Sekreteri Tayfun Yenikaynak bu maçın kendileri için olmazsa olmaz karşılaşmalardan birisi olduğunu söyledi. Yenikaynak kafile Konya’dan ayrılmadan önce yaptığı değerlendirmede: “Bu maç iki takım içinde mutlak kazanılması gereken bir maç. Biz bu zorlu mücadele kendi açımızdan baktığımız zaman rakibin gücünü iddiasını oyuncularının motivasyonunu çok iyi biliyoruz. Antep mutlaka saha ve seyirci avantajını kullanmak bu maçı kazanarak eşleşmelerde avantaj sağlamak isteyecek. Ama bizde aynı şekilde bu maçın bizim için belki rakibimizden de önemli olduğunun bilincindeyiz. Teknik heyetimiz ve sporcularımız bu maçın kader maçlarından birisi olduğunu biliyor. Bizim bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok” dedi. 
Ligin 20. haftasının programı şu şekilde:  Cuma: Tenis Eskrim Dağcılık-İstanbulspor, Gelişim Koleji-Akhisar Belediyespor, Cumartesi: İTÜ- Hacettepe Üniversitesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Torku Selçuk Üniversitespor, Optimum TED Ankara Kolejliler-Başakşehir, Kepez Belediyespor- Beykoz

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.