Selçuk Antep seferinde

Selçuk Antep seferinde

Üniversitespor sezonun 20. hafta maçında deplasmanda cumartesi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak

TB2L’de mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Gaziantep deplasmanında galibiyet hedefinde. Başkan Yardımcısı Okay Tınkır takım olarak iyi mücadele edip Antep’ten galibiyetle döneceklerini ifade etti. TB2L’de mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Antep deplasmanında galibiyet hedefinde ligin 15. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde hedef Antep’le yapılacak olan bu rövanş maçında galip gelmek.
Torku Selçuk Üniversitesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Tınkır Antep deplasmanının çok önemli olduğunu söylerken “Gaziantep Büyükşehir Belediye ile yapacağımız bu maç gerçekten çok önemli bir maç. Takımımız bu önemli maça çok iyi hazırlandı. Takımımızda eksik oyuncumuz yok. İnşallah tam kadro çıkıp bu rövanş maçında gülen taraf biz olacağız. Geçtiğimiz hafta Kepez maçında ortaya koyduğumuz mücadelenin aynısını hatta daha fazlasını ortaya koyarak Gaziantep Büyükşehir Belediye’yi evinde mağlup edeceğiz. Bu maç her iki takım içinde gerçekten büyük bir öneme sahip bu yüzden takımımızın iyi bir mücadele ortaya koyarak bu maçtan galip geleceğine yönetim olarak inancımız sonsuz. İnşallah bu önemli maçta gülen taraf olarak evimize galip dönmek istiyoruz” diye konuştu.
T2BL’de 20.hafta bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak.  Program şu şekilde:  Bugün: Tenis Eskrim Dağcılık-İstanbulspor, Gelişim Koleji-Akhisar Belediyespor, Cumartesi: İTÜ- Hacettepe Üniversitesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Torku Selçuk Üniversitespor, Optimum TED Ankara Kolejliler-Başakşehir, Kepez Belediyespor- Beykoz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.