Şekersporda Tepecik mesaisi başladı

Şekersporda Tepecik mesaisi başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 23. haftasında İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 23. haftasında İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başlayan yeşil-beyazlılarda moraller yerinde. Yeşil beyazlılar günü Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahada yaptıkları antrenmanla geçirdi. Mustafa Çapanoğlu gözetimindeki antrenman yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika sürdü. İkinci yarının başından itibaren kötü bir seri elde eden ve buna Turgutlu galibiyeti ile son veren Şekerspor, zorlu deplasmanda 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

Yeşil-beyazlılar, 22. haftanın ardından 26 puanla ligin 10. sırasında bulunurken, Tepecikspor ise 37 puanla 6. sırasında bulunuyor. Lig’in 6. haftasında Konya’da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinden İstanbul temsilcisi 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, bir taraftan yakaladığı çıkışı devam ettirmenin hesaplarını yaparken bir diğer taraftan da rövanşı kazanmak istiyor.

ŞEKERSPOR’DA 4 EKSİK VAR

Şekerspor’da Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay Tepecik maçında da forma şansı bulamayacak. Yine Bugsaş maçında kırmızı kart gören Fatih ise Turgutlu maçında cezasını tamamladı ve teknik heyetin görev vermesi halinde tepecik maçında yerini alabilecek. Ayrıca Turgutlu maçı öncesinde kart cezalısı durumunda bulunan Ertan ise cezasını tamamlayan futbolcular arasında. Turgutlu maçına 4 futbolcusu ceza sınırında giren Şekerspor, bu maçta üç futbolcusunu daha kaybetti. Maça sınırda çıkan ve sarı kart gören Ömer Ali Şahiner, İshak çakmak ile Özgür Çelik Tepecik maçında cezalı duruma düştüler. Tüm bu gelişmelerin ardından Şekerspor Tepecik maçına dört eksik ve bir futbolcusu sarı kart sınırında çıkacak. Yeşil-beyazlılarda Mehmet Balban ve ceza sınırında bulunuyor.

ŞAHİNER ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Şekerspor’un genç yeteneği Ömer Ali Şahiner, Turgutluspor maçında önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çekerek, “Bu maçta gerçekten artık kredimiz yoktu ve kazanmamız gerekiyordu. Devre arasına 2 defa geri düştüğümüz maçta beraberliği sağlayarak girdik. Bu bizi mutlu etmesine rağmen yine de ister istemez bir tedirginlik yarattı. İkinci yarıda da istediğimiz golü bir türlü bulamadık. Ben kaçırdığım gol ve daha birkaç pozisyonda şansı değerlendiremedik. Ancak Murat abinin golü sonrası galibiyete ulaştık. Evimizde galip gelmek çok güzeldi. Ama artık o maç geride kaldı. Buna benzer daha çok galibiyet kazanmamız gerekiyor” dedi. Genç oyuncu bu hafta oynayacakları karşılaşmayla ilgili olarak ise, “Yine zor bir deplasman olacak. İlk yarıda rakibimize karşı sahamızda mağlup olmuştuk. Bu maçta rövanşı almak istiyoruz. Hem rövanş adına hem de yakalanan ivmenin devam etmesi için bu maçtan galip ayrılmamız gerekiyor. İnşallah bunu da başaracağız” diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig’de 22. hafta maçlarının sonuçları ve 23. hafta maçları ise şöyle: Ofspor 0-0 Bozüyükspor, Konya Torku Şekerspor 3-2 Turgutluspor, Tokatspor 1-2 Tepecikspor, Gaziosmanpaşa 0-2 Şanlıurfaspor, Diyarbakırspor 2-0 Çorumspor, Balıkesirspor 1-0 İskenderun Demir Çelikspor, Yeni Malatyaspor 1-0 Kocaelispor, Pendikspor 0-0 Bugsaş Spor. 23. hafta maçları: Tepecikspor-Konya Torku Şekerspor, TurgutlusporOfspor, BozüyüksporPendikspor, Altay-Yeni Malatyaspor, KocaelisporBalıkesirspor, İskenderun Demir ÇeliksporDiyarbakırspor, ÇorumsporGaziosmanpaşa, ŞanlıurfasporTokatspor.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.