Şekerspor’da moraller yerinde

Şekerspor’da moraller yerinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor

Hafta başından itibaren yeni teknik adamı Kadir Özcan ile yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, dün öğleden sonra Şekerspor U 18 takımı ile hazırlık maçı yaptı. Bugün ve yarın yapacağı çift idmanla hazırlıklarına son noktayı koyacak olan yeşil-beyazlılar, Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Lig’in 2. yarısına iyi bir başlangıç yapamayan ve geçtiğimiz hafta aldığı Fethiyespor galibiyeti ile moral bulan yeşil-beyazlılar, taraftarlarının önünde oynayacağı Pendikspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Konya Torku Şekerspor’da sakatlığı süren ve düz koşu yapan Bahadır’ın yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Erman ve sarı kart cezalısı Cafercan Pendikspor maçında forma giyemeyecek. Soğuk algınlığı nedeni ile hasta olan Ömer Ali Şahiner ve adalesinde çekme bulunan Ömer’in ise tedavileri devam ediliyor. Bu futbolcuların Pendik maçında oynayıp oynamayacakları maç gününde belli olacak. Ayrıca Pendik önünde verilecek zorlu sınav öncesinde Onur Akbay ve Ömer Ali Şahiner, sarı kart sınırında bulunuyor. Başarılı futbolcular Pendik maçında kart gördükleri takdirde ligin 23. haftasında deplasmanda oynanacak olan Belediye Vanspor maçında forma giyemeyecekler.
Öte yandan yeni teknik adam Kadir Özcan’ın lisans işlemleri tamamlandı. Başarılı teknik adam Pendik maçında takımın başında sahaya çıkacak. Ayrıca Özcan, yeşil-beyazlı takıma geldiği günden beri babacan tavırları ve futbolcuları ile olan ilişkilerinde beğen kazanıyor. 5 yıl üst üste yaşadığı şampiyonlukla neredeyse efsane haline gelen Özcan, kısa sürede yönetim kurulu ve futbolcuların gönüllerini fethederek uyum sağladı.
Şekerspor Pendik maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek isterken geçtiğimiz hafta aldığı yenilgi ile zirvede yara alan Elazığspor’un zorlu haftada puan kaybetmesini bekliyor. Elazığspor, ikinci yarının başında temsilcimiz Şekerspor’u mağlup eden Eyüpspor’a konuk olacak. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 22. hafta karşılaşmaları 13 Şubat tarihinde oynanacak. Oldukça büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu haftada karşılaşmaların programı ise şu şekilde: 1461 Trabzon–Pursaklarspor, Konya Torku Şekerspor-Pendikspor, Balıkesirspor-Fethiyespor, Tarsus İdman Yurdu-Belediye Vanspor, Elazığspor-Eyüpspor, Tokatspor-Adana Demirspor, Kocaelispor-Ofspor, Sakaryaspor-Dardanelspo, Şanlı Urfaspor-Türk Telekomspor.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, gittikleri kan değişikliği ile birlikte yeni bir görünüm içine girdiklerini söyledi. Hafta başından itibaren çalışmalarına moralli devam ettiklerinin altını çizen Erence; “Üst üste iki haftalık yenilgi sonrası Fethiye maçını kazanarak, lider Elazığspor’un da kaybetmesiyle büyük moral bulduk. Yeni teknik direktörümüz Kadir Özcan’la birlikte tekrar bir çıkış yakalayacağımıza ve Bank Asya 1. Lig şansımızı zorlayacağımıza inanıyorum. Pendik maçını taraftarlarımızın desteği ile kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. İyi bir ekibiz ve yeni teknik adamımızla çok daya iyi bir görüntü ortaya koyacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.