Şekerspor’da gözler kupaya çevrildi

Şekerspor’da gözler kupaya çevrildi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konya Şekerspor, gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Lig’i Ofspor yenilgisi ile kapatarak moral kaybeden yeşil-beyazlılar kupada önümüzdeki Çarşamba günü

 Daha önce 22 Aralık Çarşamba günü saat 18.00’de Fiyapı İnönü Stadı’nda oynanacağı bildirilen karşılaşmanın, alınan ceza nedeniyle aynı gün ve saatte Mardan Antalyaspor Stadı’nda oynanacağı kaydedildi. Göztepe, Kayseri Erciyesspor ve Altay’ı eleyerek gruplara kalma başarısı gösteren yeşil-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası gurup maçlarının ilkinde Manisaspor’u 2-1 mağlup ederek gruplara moralli başlamıştı.
Lig’de uzun süre liderliği elinde bulunduran ve arka arkaya aldığı Çanakkale Dardanel ve Ofspor yenilgileri ile zirveyi son haftalarda Elazığzpor’a kaptıran yeşil-beyazlılar, zorlu Beşiktaş deplasmanında moral arayacak. Zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan temsilcimiz hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürüyor. Grup maçlarının ikincisinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, 3. hafta maçında ise Trabzonspor’u konuk edecek.
Kupa’da 2. maçlar 21 ve 22  Aralık’ta, 3. maçlar ise 11, 12 ve 13 Ocak’ta, oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası grup 2 ve 3. hafta maçlarının programı şöyle: Ziraat Türkiye Kupası Grup 2. maçları: 21 Aralık 2010 Salı: Trabzonspor G.Antep B.Ş.Belediyespor Hüseyin Avni Aker /Trt 1 18:00,  Karşıyaka Bursaspor Alsancak / Trt Anadolu 20:00, Fenerbahçe Bucaspor Fb Şükrü Saracoğlu /Trt1- Trt Hd 20:15. 22 Aralık 2010 Çarşamba: Kırıkhanspor Büyükşehir Belediyespor İskenderun 5 Temmuz 13:30, Beypazarı Şekerspor Mp Antalyaspor Beypazarı İlçe 13:30, Beşiktaş Konya Torku Şekerspor Mardan Antalyaspor Stadı / Trt 1 - Trt Hd 18:00, Gençlerbirliği Mke Ankaragücü Ankara 19 Mayıs 19:00, Gaziantepspor Galatasaray A.Ş. Kamil Ocak / Trt 1 - Trt 6 20:15.
Ziraat Türkiye Kupası Grup 3. maçları: 11 Ocak 2011 Salı Büyükşehir Belediyespor Karşıyaka Atatürk Olimpiyat 13:30, Kasımpaşa Kırıkhanspor Recep Tayyip Erdoğan 19:00, Konya Torku Şekerspor Trabzonspor A.Ş. Recep Konuk Spor Tesisleri / Trt Haber 14:00, Galatasaray A.Ş. Beypazarı Şekerspor Ali Sami Yen / Trt1 - Trt Hd 20:00. 12 Ocak 2011 Çarşamba Denizlispor Gaziantepspor Denizli Atatürk / Trt 6 18:00, Manisaspor Beşiktaş A.Ş. Manisa 19 Mayıs / Trt 1 - Trt Hd 20:00, Bucaspor Gençlerbirliği Alsancak 19:00. 13 Ocak 2011 Perşembe Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Malatya İnönü / Trt1 20:00.
Dardanelspor’a yenilerek liderlik koltuğunu Elazığspor’a kaptıran yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta sonu ise grubun son sırasındaki Ofspor’a yenilerek liderlik yarışında 6 puan geriye düştü. Devre arasına bu yenilgi ile giren Torku Şekerspor ikinci yarı bu açığı kapatmak için büyük çaba sarf edecek. Temsilcimiz Konya Şekerspor ile liderlik yarışında kapışan Elazığspor yeşil-beyazlı ekibin puan kaybettiği tüm haftalarda galip gelerek koltuğu devraldı. Son olarak Ofspor maçında 3 puan kaybeden Şekerspor’un, Elazığspor’un Tarsus İdmanyurdu’nu 1-0 yenmesinin ardından rakibi ile arasındaki puan farkı 6’ya yükseldi.
Sahasında karşılaştığı Ofspor’a tek golle mağlup olan temsilcimiz Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu bize moral kaybettirdi ancak kupa maçlarında bunun telafisini yapacağımıza inanıyorum. Ayrıca kupa maçlarının ardından devre arasına gireceğiz. Bu arayı çok iyi değerlendireceğiz ve yapacağımız 2-3 takviye ile takımımız ikinci yarıya çok iyi bir şekilde başlangıç yapacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.