Şekerspor yeni bir sayfa açtı

Şekerspor yeni bir sayfa açtı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Pendikspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor

Geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda Fethiyespor’u mağlup ederek zor günleri geride bırakan ve moral bulan yeşil-beyazlılar, hafta sonunu maç yapmadan kapattı. Yeni teknik patronu Kadir Özcan nezaretinde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Pendik maçını kazanarak iyi bir serinin başlangıcını yapmayı hedefliyor.
Futbolcuların son durumunu görmek adına iki takım halinde oldukça yoğun bir tempoda çalışmalar yaptıran Özcan, futbolcularının hırslı görüntülerinden ve mücadele gücünden oldukça memnun. Konya Torku Şekerspor’da sakatlığı süren ve düz koşu yapan Bahadır’la birlikte kırmızı kart cezalısı Erman, Pendikspor maçında forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılarda bu iki oyuncu dışında eksik bulunmuyor.  
Recep konuk Tesisleri’nde çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlıları, Kulüp Başkanı Yavuz Erence ve yönetim kurulu üyeleri de takımı idmanlarda yalnız bırakmıyor. Öte yandan ligdeki arayı iyi değerlendirmek takımı daha iyi tanımak adına teknik heyetin talep ettiği kamp programından vazgeçildi. Antalya’da tüm otellerin dolu olması nedeni ile kamp çalışmasını askıya alan yeşil-beyazlılar, antrenmanlarını tesislerinde devam edecek.
Fethiye galibiyeti ve Elazığspor’un puan kaybetmesiyle birlikte büyük moral bulduklarını ifade eden Yeşil-beyazlı takımın İkinci Başkanı Dede Ülker, “Üst üste iki haftalık yenilgi sonrası Fethiye maçını kazanarak, lider Elazığspor’un da kaybetmesiyle büyük moral bulduk. Yeni teknik direktörümüz Kadir Özcan’la birlikte tekrar bir çıkış yakalayacağımıza ve Bank Asya 1. Lig şansımızı zorlayacağımıza inanıyorum. Özcan deneyimli bir teknik adam, yıllardır Türk futbolunun içinde. Daha önce Kasımpaşa’yı Süper Lig’e çıkardı. Kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Teknik direktörümüz, takıma aynı zamanda ağabeylik yapacak birisi. Konya Torku Şekerspor, pes etmeyecek ve alacağı galibiyetlerle iddiasını sürdürecek. Hazırlıklarımız sürüyor. Çok fazla eksiğimiz yok. Pendikspor’la oynayacağımız maçı kazanacak güçteyiz. Taraftarlarımız desteklesin, yeter” dedi. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 22. hafta karşılaşmaları 13 Şubat tarihinde oynanacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde: 1461 Trabzon-Pursaklarspor A.Ş., Konya Torku Şekerspor-Pendikspor, Balıkesirspor-Fethiyespor, Tarsus İdman Yurdu-Belediye Vanspor, Elazığspor-Eyüpspor, Tokatspor- Adana Demirspor, Kocaelispor-Ofspor, Sakaryaspor A.Ş.-Dardanelspor A.Ş., Ş.Urfaspor-Türk Telekomspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.