Şekerspor Van’a hazırlanıyor

Şekerspor Van’a hazırlanıyor

Yaptığı teknik direktör değişikliği ile ligde yeniden iyi bir hava yakalayan Konya Troku Şekerspor’da yüzler gülüyor

Elazığspor’un puan kaybetmesi ise bu mutluluğu bir kat daha arttırdı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Torku Şekerspor’da yüzler yeniden gülmeye başladı. İkinci yarıya kötü bir başlangıç yapan ve bir anda liderlik yarışının gerisinde kalan Torku Şekerspor’da son 2 haftada alınan sonuçlar ve lider Elazığspor’un puan kaybetmesi yeşil-beyazlı ekibi yeniden umutlandırdı iç sahada kaybedilen Pursaklar maçı sonrası görevden ayrılan Mehmet Altıparmak’tan sonra çıktığı ilk maçta deplasmanda Fethiyespor’u deviren Yeşil-Beyazlılar geçtiğimiz hafta sonu ise yeni teknik patronu ile çıktığı ilk maçında da Pendikspor’u yenmeyi bildi.
Konya Torku Şekerspor sezonun 23. hafta maçında deplasmanda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Belediye Vanspor’a konuk olacak. Yeşil-Beyazlılar bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Kadir Özcan nezaretinde yoğun bir tempoda bu maça hazırlanan Torku Şekerspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Kart cezalarını tamamlayan Cafercan ve Erman bu maçta görev verilmesi halinde oynayabilecek. Tecrübeli teknik adam Kadir Özcan idaresindeki ilk maçında Pendikspor’u ağırlayan Torku Şekerspor rakibini yenerek galibiyet serisinin başlangıcını yaptı. Yeşil-beyazlı ekip Van karşısında 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Üst üste gelen galibiyetlerin yanı sıra lider Elazığspor’un önce Adana Demirspor’a, ardından da sahasında Eyüpspor’a yenilmesi aradaki puan farkının kapanmasına neden oldu. Zirvenin 6 puan gerisinde yer alan Konya Troku Şekerspor bu farkı kapatarak yeniden liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarını belirten Kadir Özcan, çıkışlarını Van maçında da sürdürmeleri gerektiğini söyledi. Özcan, “Takımın durumundan mutluyum. Artık önümüzdeki Belediye Vanspor maçına bakacağız. Öncelikli hedefimiz birinci olarak Bank Asya 1. Lig’e yükselmek ama olmazsa da play-off’ların ardından üst lige çıkacağız. Kulübümüzün şartları da buna müsait. İnşallah bundan sonra bizim için önemli olan iki maçımız var; Belediye Vanspor ve Balıkesirspor maçları. İnşallah bu maçları kayıpsız geçersek sorunu aşmış olacağız ve el birliğiyle umarım Bak Asya 1. Lig’e yükseliriz” dedi. 
Ligin alt sıralarında kümede kalma mücadelesi veren Belediye Vanspor 23 puanla 15. sırada yer alıyor.  Van ekibini 22 puanla Tarsus İdmanyurdu 20 puanla Ofspor ve son sırada bulunan Dardanelspor yer alıyor.  Grubun üstünde yaşanan Elazığspor, Torku Şekerspor çekişmesi aşağıda 5-6 takım arasında devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.