Şekerspor-Trabzonspor

Şekerspor-Trabzonspor

Hem ligi hem de kupayı bir arada götürmenin hesaplarını yapan Konya Torku Şekerspor, gruptaki en önemli karşılaşmasını bugün Trabzonsporla yapacak. Karşılaşma Recep Konuk stadında 14.00de başlayacak

Ziraat Türkiye Kupası B grubunda yer alan Konya Torku Şekerspor Trabzonspor ile gruptaki 3. maçına çıkacak. Recep Konuk Tesislerinde oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek.  Arslanboğa’nın yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ve Serkan Akal yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Mutlu Dalbudak.
Daha önce Manisaspor ile oynayan ve rakibini 2-1 yenen yeşil-beyazlı ekip ikinci maçında ise güçlü Beşiktaş’a 3-2 yenilmişti. Oynadığı 2 maçta bir galibiyet bir yenilgi alan Şekerspor grubun 2. sırasında yer alıyor. Rakip Trabzonspor ise grupta henüz bir maç oynadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan bordo-mavili ekip 1 puanla 4. sırada yer alıyor. Şekerspor güçlü rakibini yenerek gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj sağlamanın hesaplarını yapıyor.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda mücadele eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Konya Torku Şekerspor, Trabzonspor'u yenerek sürpriz yapmak istiyor. Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı açıklamada, bugün sahalarında Türkiye liglerinin tartışmasız en formda ve en iyi takımıyla karşılaşacaklarını söyledi. Konya Torku Şekerspor'un da kategorisinin en iyi takımlarından olduğunu ifade eden Altıparmak, ligde ve kupada yakaladıkları çıkışı Trabzonspor maçıyla sürdürmek istediklerini belirtti. Altıparmak, çok iyi bir form düzeyi yakaladıklarını, yeni transferlerle daha da güçlendiklerini anlatarak, “Kupada şu ana kadar çok güzel işler yaptık. Ortaya koyduğumuz seyir zevki yüksek oyunla bir çok otoritenin beğenisini kazandık. Trabzonspor karşısından da aynı oyunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Trabzonspor karşısına galibiyet için çıkıyoruz” dedi.
Kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini dile getiren Altıparmak, Trabzonspor karşısında alacakları 3 puanla gruptan çıkma yolunda dev bir adım atmış olacaklarını kaydetti.
Altıparmak, takımın moral motivasyonunun üste düzeyde olduğunu vurgulayarak, taraftarları bugünkü maçta takımını desteklemeye davet etti.
Konya Torku Şekerspor-Trabzonspor mücadelesi Recep Konuk Spor Tesisleri'nde bugün saat 14.00'de başlayacak. Kupa maçlarında Konyalı iki hakem Deniz Çoban ve Volkan Çetinkaya da görev yapacak. Deniz Çoban Galatasaray-Beypazarı Şekerspor maçında düdük çalacak. Çetinkaya ise bu maçın 4. hakemi olarak görev yapacak.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.