Şekerspor Gaziantep seferinde

Şekerspor Gaziantep seferinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası son maçında Pazar günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 Geçtiğimiz günlerde Süper Lig lideri Trabzonspor’u ağırlayan ve 3-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ardından ara vermeden başladığı Gaziantep maçının hazırlıklarını dün öğleden sonra yaptığı tek idmanla tamamladı.
Bugün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelece olan yeşil-beyazlılar Gaziantep’e hareket edecek. Gaziantep Dedeman Otel’de konaklayacak olan Konya Şekerspor, bir diğer taraftan da 19 Ocak Çarşamba günü başlayacak olan ligi düşünüyor. Gruptan çıkma şansını zora sokan yeşil-beyazlılar, Gaziantep’e as futbolcularından yoksun gidecek. Teknik adam Mehmet Altıparmak’ın ligin ikinci yarısında başlayacak olan zorlu maraton öncesinde bazı futbolcuları riske etmeyeceği ve yaklaşık 6 ismi Gaziantep’e götürmeyeceği gelen haberler arasında. Ayrıca teknik adam Altıparmak, Büyükşehir maçının gece oynanacak olması nedeni ile Pazar sabahı Şanlıurfa’ya giderek Urfaspor-Kocaelispor maçını izleyecek.
Türkiye Kupası maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan 19 Ocak’ta ligin ikinci yarısının startını verecek. Temsilcimiz kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor’u konuk edecek. Bir diğer taraftan da ara transfere yoğun bir tempoda devam eden yeşil-beyazlılar, son olarak İskenderun Demirçelik’te forma giyen sağbek Kamil Şener renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip devre arasında Kamil Şener’den önce Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin ile sözleşme imzalamıştı.
5 tecrübeli futbolcu ile anlaşarak nokta transferler yapan Konya Şekerspor’un ara transfer döneminin başlaması ile santrafor Cenk İşler’i istedi ancak Cenk’in Bucaspor’u tercih etmesi ile bu transfer gerçekleşmedi. Ayrıca Liglerin kaliteli forvetlerinden Adem Büyük’ü renklerine bağlamak isteyen yeşil-beyazlılar, Büyük’ün yüksek bonservis bedeli istemesi ile bu transferi gerçekleştirmedi. Lig başlamadan önce kaliteli bir forveti renklerine bağlamak isteyen yeşil-beyazlılar, birkaç futbolcu ile yakın temasını sürdürüyor. Bu futbolcular arasında kesinleşen bir transfer olduğu takdirde ismi kamuoyuna duyurulacak.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Süper Lig lideri Trabzonspor önünde ortaya koyduklarız kaliteli futbolun kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Gaziantep Büyükşehir maçını kazanarak lige moralli başlamak istediklerini ifade eden Altıparmak; “Ligin ikinci yarısı çok zorlu bir maratona sahne olacak. Devre arası yaptığımız çalışmalarla çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Transfer yapmış olmak için futbolcu almadık. Nokta transferlerle çok daha iyi bir ekip olduk. Bunu da ortaya koyduğumuz futbolla ispatladık. Gaziantep Büyükşehir maçı sonrasında kadromuza katmayı düşündüğümüz bir forvet ile ara transferi tamamlayıp lige tam manası ile hazır olmayı istiyoruz. İnşallah ikinci yarıda Konya’nın yüzünü ağartırız” diye konuştu.
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR- ŞEKER MAÇI KORAY GENÇLERLER’İN
Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda 15-16 Ocak günleri oynanacak grup 4. maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre maçları yönetecek hakemler şöyle: Yarın: (D) Grubu 20.00 Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Kuddusi Müftüoğlu 20.00 Karşıyaka-Kasımpaşa: İlker Meral 16 Ocak Pazar: (A) Grubu: 20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Konya Torku Şekerspor: Koray Gençerler 20.00 Trabzonspor-Manisaspor: Özgüç Türkalp (C) Grubu: 13.30 Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor: Hakan Ceylan

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.