Şekerspor galibiyet için gitti

Şekerspor galibiyet için gitti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası son maçında yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Kupa’ya Manisaspor galibiyeti ile başlayan Şekerspor, Beşiktaş ve Trabzonspor karşısında aldığı yenilgilerle gruptan çıkma şansını zora soktu. Hazırlıklarını Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu kaliteli futbolun morali ile tamamlayan yeşil-beyazlılar, Gaziantep’e giderek Dedeman Otel’de kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.
Şekerspor’un tek hedefi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek lig öncesinde alacağı galibiyetle moral bulmak. Konya Şekerspor, bir diğer taraftan da 19 Ocak Çarşamba günü başlayacak olan ligi düşünüyor. Gruptan çıkma şansını zora sokan yeşil-beyazlılar, Gaziantep’e as futbolcularından yoksun gitti. Teknik adam Mehmet Altıparmak’ın ligin ikinci yarısında başlayacak olan zorlu maraton öncesinde bazı futbolcuları riske etmediği ve yaklaşık 6 ismi Gaziantep’e götürmediği gelen haberler arasında. Ayrıca teknik adam Altıparmak, Büyükşehir maçının gece oynanacak olması nedeni ile yarın sabah Şanlıurfa’ya giderek Urfaspor-Kocaelispor maçını izleyecek. Türkiye Kupası maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar 19 Ocak’ta ligin ikinci yarısının startını verecek. Temsilcimiz kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor’u konuk edecek.
Bir diğer taraftan da ara transfere yoğun bir tempoda devam eden yeşil-beyazlılar, son olarak İskenderun Demirçelik’te forma giyen sağbek Kamil Şener renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip devre arasında Kamil Şener’den önce Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin ile sözleşme imzalamıştı.
5 tecrübeli futbolcu ile anlaşarak nokta transferler yapan Konya Şekerspor’un ara transfer döneminin başlaması ile santrafor Cenk İşler’i istedi ancak Cenk’in Bucaspor’u tercih etmesi ile bu transfer gerçekleşmedi. Ayrıca Liglerin kaliteli forvetlerinden Adem Büyük’ü renklerine bağlamak isteyen yeşil-beyazlılar, Büyük’ün yüksek bonservis bedeli istemesi ile bu transferi gerçekleştirmedi. Lig başlamadan önce kaliteli bir forveti renklerine bağlamak isteyen yeşil-beyazlılar, birkaç futbolcu ile yakın temasını sürdürüyor. Bu futbolcular arasında kesinleşen bir transfer olduğu takdirde ismi kamuoyuna duyurulacak.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Türkiye Kupası son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda mağlup ederek lig öncesinde moral bulmak istediklerini söyledi. Yaptıkları transferlerle iyi bir kadro oluşturduklarını ve Süper Lig lideri Trabzonspor önünde ortaya koydukları futbolla bunu ispatladıklarını ifade eden Altıparmak; “Ligin ikinci yarısı çok daha zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Devre arası yaptığımız çalışmalarla çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Transfer yapmış olmak için futbolcu almadık. Nokta transferlerle çok daha iyi bir ekip olduk. Bunu da ortaya koyduğumuz futbolla ispatladık. Gaziantep Büyükşehir maçı sonrasında kadromuza katmayı düşündüğümüz bir forvet ile ara transferi tamamlayıp lige tam manası ile hazır olmayı istiyoruz. İnşallah ikinci yarıda Konya’nın yüzünü ağartırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.