Şekerspor dünya yıldızlarına karşı

Şekerspor dünya yıldızlarına karşı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı mücadele eden Konya Torku Şekerspor bugün Ziraat Türkiye kupasında Guti’li, Quaresma’lı Beşiktaş’a konuk olacak.

 Karşılaşma siyah-beyazlı ekibin cezası nedeni ile Antalya Mardan Stadında oynanacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak. Beşiktaş-Konya Torku Şekerspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 2. grup maçını Hakan Özkan yönetecek. Özkan’ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu, Orkun Aktaş yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Çağatay Şahan. B grubunun diğer maçında ise Trabzonspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşacak. Bu karşılaşmada saat 18.00’de başlayacak. Ligin ilk yarısını Ofspor yenilgisi ile tamamlayan Konya Şekerspor kupadaki başarısını Avrupa liginde bir üst tura çıkan Beşiktaş karşısında da sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ilk maçında Süper Lig temsilcisi Manisaspor’u 2-1 yenerek gruplara galibiyetle başlamıştı. Şekerspor  Beşiktaş ile oynayacağı grubun ikinci maçından en az 1 puan hedefliyor. İki ekip geçtiğimiz sezonda da aynı grupta yer almış ve deplasmanda oynana maçı temsilcimiz Şekerspor 4-2 kaybetmişti.
Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını istemediği yerde bitiren Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda bunu telafi etmeyi planlıyor. Kupada B Grubu’nda yer alan ve ilk maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı takım, bugün karşılaşacağı Konya Torku Şekerspor’u yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor.
 Konya Torku Şekerspor karşısında kırmızı kart cezası biten İspanyol oyuncu Guti de oynayabilecek. Beşiktaş’ta Gaziantepspor maçında ayağına darbe alan Ersan’ın Konya Torku Şekerspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. Sakatlığı nedeniyle lig maçında forma giymeyen Ernst, yarınki maçta da takımını yalnız bırakacak. Savunma oyuncuları İbrahim Toraman ve Ferrari’nin durumlarının şüpheli olduğu öğrenilirken, sakatlıkları bulunan Bobo, Holosko, Rüştü, Zapotocny, Nihat, Onur, Ekrem ve Necip kupa mücadelesinde yer almayacaklar. Gaziantepspor maçında aldıkları darbe sonrası sakatlanan ve dünkü idmanda yer almayan Quaresma ve Aurelio’nun ise Konya Torku Şekerspor maçında oynayabilecekleri açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.