Şeker Fethiye’de çıkış arıyor

Şeker Fethiye’de çıkış arıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Konya Torku Şekerspor bugün deplasmanda Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek

Fethiye İlçe Stadında oynanacak mücadele saat 13.30’a başlayacak. Pursaklarspor karşısında aldığı şok yenilginin üzüntüsünü yaşayan ve üzerine teknik adamın istifa etmesi ile bir kez daha sarsılan Şekerspor, yaşadığı şoku bir an önce üzerinden atmanın hesaplarını yapıyor.
Lig’in 21. haftasında Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılara antrenör Hakan Ünal nezaret ediyor. Önceki hafta Eyüp deplasmanında mağlup olan ve Pursaklar karşısına mutlak galibiyet için çıkan yeşil-beyazlılar, ligin ilk yarısında 5-0 mağlup ettiği Pursaklar’a 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Aldığı bu yenilgi ile kötü gidişe dur diyemeyen Şekerspor, bu sonuçla 36 puanda kaldı. Ofspor’u evinde 2-1 mağlup eden Elazığspor ise puanını 48’e çıkararak aradaki farkı 12’ye çıkardı.
Temsilcimiz Şekerspor’un ise bugün karşı karşıya geleceği Fethiyespor’un ise 28 puanı bulunuyor. Ege temsilcisi ligde 5. sırada yer alıyor. Öte yandan 2. lig kırmızı grupta 21. hafta maçları yarın oynanacak. Zorlu haftanın ardından Şekerspor yaklaşık on günlük bir araya girecek. Temsilcimiz bu arada teknik adam sorununu çözmenin hesaplarını yapıyor. Pursaklar maçında kasığından sakatlanan Serdar ve uzun süredir sakatlığı devam eden Bahadır dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Pursaklar karşısında aldıkları yenilgi ile üzüldüklerini söyledi. Üst üste alınan sonuçlarla hedeften uzaklaşmış gibi göründüklerini ifade eden Erence; “Fethiye maçı ile yeniden bir çıkış içerisine gireceğimize inancımız sonsuz. Yapacağımız kan değişikliği ile de iyi bir hava yakalayacağımızı ve üst üste alacağımız sonuçlarla yarışta yeniden var olduğumuzu göstereceğimize inanıyorum” dedi. Ligde 21. hafta programı şu şekilde: Adana Demirspor-Elazığspor, Pursaklarspor-Balıkesirspor, Tarsus İdman Yurdu-Ş. Urfaspor, Ofspor-Tokatspor, Eyüpspor-1461 Trabzon, Fethiyespor-Konya Torku Şekerspor, Belediye Vanspor-Pendikspor, Dardanelspor-Kocaelispor, Türk Telekomspor-Sakaryaspor
Teknik adam arayışlarını sürdüren Şekerspor’da 5 isim ön plana çıktı. Konyaspor’da da görev yapan Mehmet Yıldırım bu isimlerin başında yer alıyor. Yıldırım’ın Şekerspor’un teknik adamı olacağına dair duyumlar spor kamuoyunu meşgul ediyor. Ayrıca yine Konyaspor’un başında görev yapan ve efsane teknik adam diye anılan Hüsnü Özkara’nın da bu göreve talip olduğu gelen haberler arasında. Ayrıca Galatasaray ile tanınan Ergün Penbe ve Ahmet Akçan’ın isimleri hoca adayları arasında geçiyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Denizlispor’dan istifa eden Hamza Hamzaoğlu’nun Şekerspor’un başına geçeceği söylentiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.