Şeker deplasmanda kötü

Şeker deplasmanda kötü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Torku Şekersporun deplasman karnesi zayıf. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 10 maçta sadece bir galibiyet alabildi

3 maçta  berabere kalan Şeker ekibi  6 maçtan ise evine eli boş döndü

Sahasında oynadığı Turgutlu maçı ile moral bulan Torku Şekerspor deplasman maçlarında kötü bir grafik çiziyor. .  Dış saha maçlarında başarısız bir grafik sergileyen Torku Şekerspor bu karşılaşmalarda sadece 6 gol atarken kalesinde 16 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip  dış sahada oynadığı 10 maçta sadece bir galibiyet alabildi. 3 maçta  berabere kalan Şeker ekibi  6 maçtan ise evine eli boş döndü.  Yeşil-beyazlı temsilcimiz oynadığı 21 maçta sadece 28 gol atabildi. Buna karşılık ise kendi kalesinde 29 gol gördü. Şekerspor bu gollerin 22’sini kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda attı. Yeşil-beyazlı ekip bu 22 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü. Bugüne kadar sahasında 10 maç oynayan Şekerspor bu karşılaşmaların 5’ini kazanırken 2’sinde berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar 3 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. İç saha performansına oranla deplasmanda kötü bir görüntü çizen yeşil-beyazlı ekip bu hafta deplasmanda. Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında 2-1 yenildiği Turgutluspor’dan rövanşı 3-2 ile alan yeşil-beyazlı ekip Tepecik karşısında kazanarak galibiyet serisi başlatmanın planlarını yapıyor.  
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 23. haftasında İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına dün yapılan idman ile devam etti. Yeşil beyazlılar günü Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahada yaptıkları antrenmanla geçirdi. Mustafa Çapanoğlu gözetimindeki antrenman yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika sürdü. İkinci yarının başından itibaren kötü bir seri elde eden ve buna Turgutlu galibiyeti ile son veren Şekerspor, zorlu deplasmanda 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.
Yeşil-beyazlılar, 22. haftanın ardından 26 puanla ligin 10. sırasında bulunurken, Tepecikspor ise 37 puanla 6. sırasında bulunuyor. Lig’in 6. haftasında Konya’da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinden İstanbul temsilcisi 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, bir taraftan yakaladığı çıkışı devam ettirmenin hesaplarını yaparken bir diğer taraftan da rövanşı kazanmak istiyor.
ŞEKERSPOR DEPLASMANA EKSİK GİDECEK
Şekerspor’da Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay Tepecik maçında da forma şansı bulamayacak. Yine Bugsaş maçında kırmızı kart gören Fatih ise Turgutlu maçında cezasını tamamladı ve teknik heyetin görev vermesi halinde tepecik maçında yerini alabilecek. Ayrıca Turgutlu maçı öncesinde kart cezalısı durumunda bulunan Ertan ise cezasını tamamlayan futbolcular arasında. Turgutlu maçına 4 futbolcusu ceza sınırında giren Şekerspor, bu maçta üç futbolcusunu daha kaybetti. Maça sınırda çıkan ve sarı kart gören Ömer Ali Şahiner, İshak çakmak ile Özgür Çelik Tepecik maçında cezalı duruma düştüler. Tüm bu gelişmelerin ardından Şekerspor Tepecik maçına dört eksik ve bir futbolcusu sarı kart sınırında çıkacak. Yeşil-beyazlılarda Mehmet Balban ve ceza sınırında bulunuyor. Spor Toto 2. Lig’de 23. hafta maçları ise şöyle: Tepecikspor-Konya Torku Şekerspor, Turgutluspor–Ofspor, Bozüyükspor–Pendikspor, Altay-Yeni Malatyaspor, Kocaelispor–Balıkesirspor, İskenderun Demir Çelikspor–Diyarbakırspor, Çorumspor–Gaziosmanpaşa, Şanlıurfaspor–Tokatspor.
DEPLASMANDA EN FAZLA GOL TURGUTLUSPOR’UN
Beyaz Grup’ta 7. sırada bulunan Turgutluspor ise deplasmanda en fazla gol atma başarısını gösteren ekip unvanını aldı.Deplasmanda 11 maça çıkan ve 20 puan toplayan Manisa ekibi, rakip filelere 26 gol atarak deplasmanlardaki en golcü takım olma başarısını gösterirken, aynı grupta mücadele eden Balıkesirspor da 10 maçta 21 gol atarak, gol yollarındaki etkinliğini gösterdi. Deplasmanlarda oynadığı 11 müsabakada kalesinde sadece 6 gole izin veren Şanlıurfaspor ile aynı grupta mücadele eden Bugsaşspor ve “Kırmızı Grup” ekibi Denizli Belediyespor, en az gol yiyen ekipler oldu.
Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Balıkesirspor 10 maçta, Başkent ekibi Bugsaşspor takımı ise 11 deplasmanda birer kez yenilerek, İkinci Lig’in deplasmanda en az mağlup olan ekipleri oldu. Beyaz Grup’ta son iki sırayı paylaşan Tokatspor ile Kocaelispor ve Kırmızı Grup’ta ligde kalmak için mücadele eden Adıyamanspor takımları 10 maçta deplasmanda galibiyetle tanışamayan ekipler oldu. Topladığı 3 puanla ligin dibine demir atan “Beyaz Grup”tan Kocaelispor, deplasmanda oynadığı 10 maçı da kaybederek puanla tanışamayan tek takım olarak dikkat çekti. Rakip sahada toplam 3 gol atarak deplasmanda en az gol atan takım olan Kocaelispor, söz konusu maçlarda kalesinde 47 gol görerek deplasmanlardaki en başarısız takım olarak dikkati çekti. Spor Servisi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.