Şeker 2. yarıya hırslı hazırlanıyor

Şeker 2. yarıya hırslı hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlık kampını aralıksız sürdürüyor.

Kaya Belek Otel’de çalışmalarını aralıksız devam ettiren yeşil-beyazlılar, 11 Ocak’ta Konya’da karşılaşacağı Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor maçı öncesinde en az bir hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Bu çerçevede Altay ve Boluspor ile bir ön görüşme yapan yeşil-beyazlılar, bu takımlarının maç programlarının yoğunluğu nedeni ile olumlu sonuç alamadı. Şekerspor, Aynı bölgede kamp yapan bir başka takımla hazırlık maçı yapacak.
Bir diğer taraftan da ara transfer çalışmalarını hızını kesmeden sürdüren yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz günlerde Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin ile sözleşme imzaladı. Kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan futbolcular Antalya kampına katıldı ve yapılan idmanlarla takımla birlikte çalışmalara başladı.
Takıma katkı sağlayacak nokta isimlerle ara transfer dönemini bir an önce tamamlamanın hesaplarını yapan Konya Şekerspor, dört önemli mevkiye daha kaliteli isimler almayı planlıyor. Takımla yolların ayrıldığı futbolcuların ardından yeşil-beyazlılar, bir sağ bek, bir sol bek, bir stoper ve bir santrafor alarak ara transferi bitirmek istiyor. Konya Torku Şekerspor, Ispartaspor’da forma giyen Ömer’i kampın başından itibaren denemeye alırken, bu oyuncunun Teknik Direktör Altıparmak tarafından beğenildiği ifade edildi. İlk yarının sona ermesi ile birlikte futbol yaşantısına son veren Zafer Biryol, takımdan gönderilen Barış çetin ve Muhammet Fatih ile yollarını ayıran Şekerspor, geçtiğimiz gün de defans oyuncuları Kadir Demirel ve Turgay Bahadır’ı gönderdi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Antalya kampının oldukça verimli geçtiğini söyledi. Oyuncuların hırslı görüntülerinden memnun olduğunu ve futbolseverlerin ikinci yarıda, teklemeyen bir Şekerspor izleyeceğini ifade eden Altıparmak; “Günde çift idman yaparak, hem ikinci yarı ve hem de kupada Trabzonspor’la oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Ligdeki hedefimiz zaten belli, geçtiğimiz sezon eşiğinden döndüğümüz Bank Asya 1. Lig’e yükselmek. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Kupada ise daha önce söylediğim gibi, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlar ortada” diye konuştu.   
Ömer Ali ve İshak hakkında da konuşan Mehmet Altıparmak Konyaspor’dan henüz bir teklif gelmediğini geldiği takdirde oturup konuşacaklarını ve bu oyuncuların Konyaspor’da oynamasının kendilerine büyük gurur vereceğini ifade etti. Altıparmak: “ henüz bize gelmiş bir resmi teklif yok. Tabiî ki de bu oyuncuların Konyaspor’da oynaması bizim için büyük gurur kaynağı. Oyuncularımın Konyaspor’a gitmelerini isterim. Sonuçta Konya’ya hizmet edecek. Ayrımız gayrımız yok Konyaspor’u da canı gönülden destekliyoruz. Ancak Konyaspor kulübünden bize gelmiş bir teklif yok” dedi. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlık kampını Antalya’da sürdürüyor. Antalya Kaya Belek Otel’de kinic yarı hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip bir yanda da 11 Ocakta oynayacağı Trabzon maçının hazırlıklarını da sürdürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.