Şeker 2. yarı için kolları sıvadı

Şeker 2. yarı için kolları sıvadı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konya Şekerspor, bir taraftan Beşiktaş karşısında vereceği kupa sınavına hazırlanırken bir diğer taraftan da ligin ikinci yarısı için kollarını sıvadı.

 Türkiye Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan yarın sabah Antalya’ya gidecek. Kupa’da grup maçlarının ilkinde Manisaspor’u 2-1 mağlup eden temsilcimizin Beşiktaş ile oynayacağı zorlu karşılaşma İstanbul ekibinin cezası nedeni ile Antalya’da oynanacak.
Bir diğer taraftan da ligin ikinci yarısına daha iyi başlayarak son maçlarda alınan yenilginin telafisini yapmak isteyen yeşil-beyazlılar, ara transfer döneminin yaklaşması ile kollarını sıvadı. Öncelikle takımın ihtiyaç duyduğu, eksik gördüğü mevkilere nokta transferler yapmayı hedefleyen yeşil-beyazlılarda yönetim kurul u ve teknik heyet dün öğle saatlerinde bir araya geldi. Devre arasında yapılacak olan çalışmaları masaya yatıran teknik heyet ve yönetim kurulu alınan kararları önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracaklar.
Türkiye Kupasında fırtınalar estirdikten sonra, birden duran ve ligde son iki hafta aldığı yenilgilerle zirveden kopmaya başlayan Konya Şekerspor’da yaprak dökümü başladı. Yeşil-beyazlılar, uzun süredir sakatlığı devam eden ve futbol yaşantısı bitme noktasına gelen Zafer Biryol ve takıma uyum sağlayamayan Barış Çetin’le yollar ayrıldı. Biryol’un İstanbul’a gittiği ve Barış’ın ise Ofspor ile anlaştığı belirtiliyor. Ayrıca yeşil-beyazlılarda sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan Muhammet Fatih’te gönderilen isimler arasında. Geçtiğimiz günlerde uzun süredir sakatlığı devam eden ve gönderileceği konusunda söylentiler çıkan Bahadır Sekizkardeş’in ise takımla birlikte çalışmalara başladığı ve gönderilmesinin düşünülmediği belirtildi.
Ayrıca Konya Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner’in, Süper Lig temsilcimiz Konyaspor’la anlaşmaya vardığı ve sezonun ikinci yarısında yeşil-beyazlı formayı giyeceği gelen haberler arasında. Konuyla ilgili her iki cepheden de net bir açıklama yapmazken, Şahiner’in son haftalardaki isteksiz oyunu haberleri doğrular nitelikte. Tüm gelişmeler, Ocak ayı transfer döneminde netlik kazanacak.
Konya Şekerspor Teknik direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı kısa açıklamada, “Sezon başından bu yana, gerek ligde gerekse kupada elde ettiğimiz sonuçlar ortada. Totalde başarılı bir takımız, ancak alınan son iki yenilgi doğal olarak moralleri bozdu. Beşiktaş’la oynayacağımız kupa maçı için, futbolcuların morallerini düzeltmeye ve bu maça konsantre olmaları sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah, Beşiktaş’tan puan koparıp, kupada yolumuza devam edeceğiz. Maçın Antalya’da oynanması da, bir avantaj diye düşünüyorum. Olabilecek en iyi yerdi. Bu maçı kazanarak kaybettiğimiz morali kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Yönetim kurulu ile birlikte ikinci yarı içinde çalışmalara başladık. İnşallah çok daha iyi bir Şekerspor ile yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.