Şehitlerin Cenazeleri Otopsi İçin Adli Tıpa Getirildi

Şehitlerin Cenazeleri Otopsi İçin Adli Tıpa Getirildi

Kocaeli'nde, Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan bir süre sonra düşen helikopterde şehit olan 4 askerin naaşı Bursa Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Konya'ya eğitime gitmek üzere Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkan Deniz Kuvvetleri'ne ait S-70B...

Kocaeli'nde, Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan bir süre sonra düşen helikopterde şehit olan 4 askerin naaşı Bursa Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Konya'ya eğitime gitmek üzere Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkan Deniz Kuvvetleri'ne ait S-70B Sikorsky tipi helikopter, önceki gün saat 12.25 sıralarında kayboldu. Telsiz irtibatı kesilen helikopterin uzun süren araştırmalar sonucunda Kartepe ilçesi Karaardıç mevkiinde enkazına ulaşıldı.

Kazada şehit olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, Rad. Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu, Deniz Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan ve DSA Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt, yaklaşık 6 saatlik çalışma sonucu enkaz bölgesinden alındı.

Şehitlerin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Otopsinin ardından şehitlerin naaşı, tören yapılmak üzere birliklerine gönderilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.