Şehit Üsteğmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Üsteğmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kocaeli Kartepe'de meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Deniz Üsteğmen Çağrı Ceylan, törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi ve nişanlısı şehidin ardından gözyaşı döktü.Kartepe'de telsiz irtibatı kesildikten sonra Karaardıçlı...

Kocaeli Kartepe'de meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Deniz Üsteğmen Çağrı Ceylan, törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi ve nişanlısı şehidin ardından gözyaşı döktü.

Kartepe'de telsiz irtibatı kesildikten sonra Karaardıçlı mevkiinde düşen helikopterde şehit olan Deniz Üsteğmen Çağrı Ceylan için Ataköy 5. Kısım Camii’nde cenaze namazı kılındı. İkindi vakti kılınan cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 1. Ordu Komutanı Salih Zeki Çolak, Harp Akademileri Komutanı Abdullah Recep, Kuzey Deniz Saha Komutanı Şükrü Korlu ile şehidin babası Aytunç Ceylan, annesi Nalan Ceylan, kardeşi Ayhan Ceylan ve nişanlısı Gülşah Terzioğlu katıldı. Cenaze namazında askeri erkan da hazır bulundu.

Cenaze namazı öncesi, şehidin ailesi ve nişanlısı taziyeleri kabul etti. Askerler ise tören hazırlığı yaptı. Cenaze namazından sonra da tören düzenlendi. Askeri manga eşliğinde omuzlarda taşınan şehit üsteğmen, protokolün selamlamasından sonra Edirnekapı Şehitliği’ne götürüldü. Ceylan, Edirnekapı Hava Şehitliği’nde toprağa verildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.