Şehit unutulmadı

Şehit unutulmadı

Şehit Ulaştırma Er Samet Bütün, ailesi tarafından düzenlenen programda bir kez daha rahmet ve dua ile anılırken kısa süre önce kurulan Trabzonlular Derneği ise tüm şehitlerimiz için hatim duası okuttu

Konya Şehit Aileleri Derneği tarafından geleneksel olarak organize edilen ve şehit ailesi tarafından düzenlenen hatim programında bu hafta 19 Haziran 2012 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesinde terör saldırısında şehit olan Ulaştırma Er Samet Bütün anıldı. Konya Trabzonlular Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından bir hafta boyunca vatan uğruna canlarını siper eden tüm şehitlerimiz için indirilen Hatm-i Şerif'in duasını ise dernek başkan yardımcısı Sayarlar Camii İmamı Celalettin Çiftçi okudu.

ŞEHİT HABERLERİ ACIMIZI KATLIYOR

Şehit Samet Bütün'ün ailesi evlatlarının acısını ilk günkü gibi yüreklerinde hissettiklerini belirterek, "Ne yazık ki son aylarda gelen her şehit haberi bizim acımızı katlıyor. Yüreği yanan anne babaların, boynu bükük kalan eşlerin, küçücük yaşlarında yetim kalan yavruların acılarını en iyi biz anlarız. Tek duamız artık şehit haberlerinin gelmemesi. Bu gün evladımız ile birlikte Vatan ve Bayrak uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizi de rahmet ve dua ile bir kez daha andık. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve özellikle şehitlerimiz için hatim programı düzenleyen Konya Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Mahmut Kılıç, Celalettin Çiftçi,  Ferhat Kocaman, Mustafa Kum, Lütfi İhsan Ramazanoğlu, İsmail Hakkı Uygun ve Hüseyin Köse'ye teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. Şehit Aileleri Derneği önündeki park alanında verilen yemeğe Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ablası Ayşe Çalık, Komutan Eşleri, Daire Müdürleri, Askeri Erkan, Şehit Aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.