Şehit Polis Arkadaşına ‘şehitlik Mertebesi Çok Güzel Ben Şehit Olacağım’ Demiş

Şehit Polis Arkadaşına ‘şehitlik Mertebesi Çok Güzel Ben Şehit Olacağım’ Demiş

Malatya’dan Gümüşhane’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı korumak için gönderilen, dönüş yolunda Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 3 polisten Emrah Horoz'un (31) cenazesi, memleketi Elazığ'da gözyaşları...

Malatya’dan Gümüşhane’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı korumak için gönderilen, dönüş yolunda Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 3 polisten Emrah Horoz'un (31) cenazesi, memleketi Elazığ'da gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehit polis Horoz'un Türk bayrağına sarılı cenazesi, İzzetpaşa Camii'ne getirildi. Cenaze namazı öncesi, şehidin ağabeyi Abbas Horoz, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehit polisin ailesini, yakınları teselli etti.

Şehidin babası Hakan Horoz, oğlunun arkadaşlarıyla şehit olmadan önce yaptığı anlamlı konuşmayı anlattı. Baba Hakan Horoz, "Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı" dedi. Baba Hakan Horoz'un yanına gelen 8. Kolordu Komutanı Yılmaz Uyar, başsağlığı diledi. Şehidin babası da, komutana," Arkadaşlarına ben şehit olacağım demiş. 'Melek' diye bir polis arkadaşı var. Ona abla demiş, şehitlik mertebesi çok güzel bir şey, ben şehit olacağım demiş" ifadelerini aktardı.

İzzetpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından polislerin omuzunda bir süre taşınan şehidin cenazesi Elazığ Asri Mezarlığı'na defnedildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.